Για την πολύτιμη, πολυετή συμβολή του στην ενημέρωση και ψυχαγωγία των Πειραιωτών, υπηρετώντας με συνέπεια την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση 33 χρόνια τώρα, βράβευσε το Κανάλι Ένα 90,4, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά, το Νο1 ΙΕΚ στην καρδιά του Πειραιά, με παράδοση στην υψηλού επιπέδου εκπαίδευση και κατάρτιση, αλλά και στην επαγγελματική αποκατάσταση και επιτυχία των αποφοίτων του!

Συγκεκριμένα, λίγο πριν την κοπή της τούρτας με τα 33 κεράκια, ο πρόεδρος του Ομίλου Ξυνή, Σοφοκλής Ξυνής, απένειμε τιμητικό έπαθλο στον πρόεδρο της ΔΗ.ΡΑ.Π. (Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά), Αλέξανδρο Τζεφεράκο, παρουσία του διευθυντή Επικοινωνίας & Αθλητικού Τομέα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, Αντώνη Γλύκα.

Το Κανάλι Ένα 90,4 γιόρτασε τη συμπλήρωση των 33 ετών επιτυχούς λειτουργίας του με ένα λαμπερό, καλοκαιρινό πάρτι στην πλαζ «Βοτσαλάκια», όπου παρευρέθηκαν δεκάδες φίλοι του Δημοτικού Ραδιοφώνου Πειραιά, σημαντικοί παράγοντες και προσωπικότητες της πολιτικής, επιστημονικής, κοινωνικής, αθλητικής και πολιτιστικής κοινότητας του Πειραιά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης με τη σύζυγό του, οι βουλευτές Α’ Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας Χριστόφορος Μπουτσικάκης και Νίκος Μανωλάκος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά –και τέως πρόεδρος της ΔΗΡΑΠ– Παναγιώτης Αβραμίδης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πειραιάς, Πόλη Πρότυπο» Νίκος Βλαχάκος, αντιδήμαρχοι και εκπρόσωποι φορέων της πόλης του Πειραιά.

INFO:

  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας:Πατησίων 31, 210 5279500
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά:Φίλωνος 39, 210 41 20313
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας:Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης:Βαλαωρίτου 9, 2310 552406
  • .iekalfa.gr