Πανελλήνιες 2020 ΓΕΛ: Τα θέματα στα Αγγλικά

Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών


ΕΛΛΑΔΑ
11:58
01/07/2020
Πανελλήνιες 2020 ΓΕΛ: Τα θέματα στα Αγγλικά
6
loading

Με αγγλικά ξεκίνησαν σήμερα τα ειδικά μαθήματα των πανελληνίων για τους υποψηφίους των ΓΕΛ.

Δείτε εδώ τα θέματα των αγγλικών

Ακολουθούν στις 2 και 3 Ιουλίου το Ελεύθερο και το Γραμμικό Σχέδιο αντίστοιχα.

Η πρώτη εβδομάδα εξετάσεων των ειδικών μαθημάτων θα ολοκληρωθεί με την εξέταση των Ιταλικών (4 Ιουλίου).

Θα ακολουθήσουν οι εξετάσεις στα Γερμανικά (6/7), τα Γαλλικά (7/7) και τα Ισπανικά (8/7).

Οι υπόλοιπες ημέρες θα είναι αφιερωμένες στην εξέταση των μουσικών ειδικών μαθημάτων: Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Δεξιοτήτων (10/7) και Μουσική Αντίληψη και Γνώση (11/7) και Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία (13/7).

Το Newsbeast.gr, σε συνεργασία με το φροντιστήριο Γκρουπάκι θα σας ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα για τα θέματα και τις απαντήσεις των Πανελληνίων 2020.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

6
σχόλια
 1. avatar Papa-ratsas

  Το καλλίτερο θέμα για τους υποψήφιους στα Αγγλικά θα ήταν να τους δοθεί για ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ το κείμενο που ήρθε απο Αμερική και αφορά τον εξωδικαστικό συμβιβασμό για την λαμογιά της NOVARTIS στην Ελλάδα . . . !
  Εκεί να δείτε . . . . μετάφραση . . !
  Πάντως όσοι δεν έχετε σπουδάσει Αγγλικά Ηνωμένων Πολιτειών , , αλλά Αγγλικά UK , μην κάνετε απόπειρα να μεταφράσετε το κείμενο.
  Θα κάνετε το λάθος που κάνει η Κυβέρνηση. . . ακριβώς το ίδιο λάθος . . !
  Και για να δείτε την διαφορά , , , οταν κάνετε εγκατάσταση ενός προγράμματος στον υπολογιστή σας , , σας ρωτά σε ποια γλώσσα να γίνει η εγκατάσταση , , , ανοίγει πίνακας με τις γλώσσες και πάνω - πάνω λέει , Αγγλικά Ηνωμένων Πολιτειών , , , και μετά Αγγλικά UK . . . !
  ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ;
  Απλά , , , οι διαφορές είναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ. . !

 2. avatar Ληδα

  Οι ξένες γλώσσες πρεπει ν αναβαθμιστούν ειδικά στο λυκειο και οι κόντρες μεταξυ των κλάδων δεν βοηθουν κανένα μας όπως και μεταξυ των φιλολόγων και των άλλων ειδικοτήτων για την ιστορία! Η ιστορία μπορεί να διδαχθεί επαρκώς και από ξενόγλωσσο και από Κοινωνιολογους όπως και από τους ιστορικούς φιλολόγους!

 3. avatar Κοινωνιολογος

  Τ αγγλικά και οι ξένες γλώσσες οκ χρειάζονται τα λατινικά όμως που;;;;;μόνο στους φιλολόγους!!! Κατήργησαν τη κοινωνιολογία για να φέρουν πισω μια νεκρή γλώσσα!!! Πόσο πια θα ρυθμίζουν τα προγραμματα οι συντεχνίες των φιλολόγων;;;δες πεφ τα βάλε χθες και με την ΟΛΜΕ επειδή στηρίζει τους κοινωνικούς επιστήμονες η εταιρεία φιλολόγων που προτεινε να μείνει μόνο η πολιτικη παιδεια και εισακούστηκε!!!!! Τέτοια επιρροή πια καταντάει προκληση!

 4. avatar Πε 78

  Καλή επιτυχία παιδια!!!! Όσο χρήσιμα είναι όμως τ αγγλικά άλλο τόσο χρήσιμες είναι και οι κοινωνικές επιστήμες που δυστυχώς εξοβελιζονται από το λυκειο! Και κυρίως η κοινωνιολογία που στο όνομα συντεχνιακων λογικών φευγει μετά απο 35 χρ διδασκαλίας οριστικά από το ωπ Κεραμέως! Επανέρχονται τα λατινικά και οι φιλόλογοι πανηγυριζουν κρίμα ανσυναδελφικότητα στο έπακρο! Σε πολλά σχολεία επιχαιρουν και δημιουργουν εντάσεις από καιρό τώρα όπως σε σχολεία της Κρήτης συγκρούσεις με τους πε78 τους ξενόγλωσσο για την ιστορία κλπ τώρα άνοιξε το θέμα παλι με τη Β ανάθεση του κόντρα μαθήματος ιστορίας γ λυκείου από χθες;! Κόντρα στη κόντρα γιατί;52 ώρες έχετε συνάδελφοι κι εμείς μόνο 2 τι

 5. avatar Καθηγήτρια αγγλικών

  Με αφορμή την σημερινή εξέταση καλη επιτυχία στους μαθητές μας!!!! Η ξένη γλώσσα είναι εφόδιο στη ζωή τους και πρεπει να τελειώνει μέχρι το lower στο σχολείο! Θετική η εξέλιξη αυξησης ωρών στο νεο ΩΠ!

 6. avatar Εκπαιδευτικός

  Ευχομαι στα παιδια και σήμερα καλή επιτυχία και καλο καλοκαίρι! Ήταν δυσκολη χρονια για όλους μας ιδιαίτερη φορτισμένη! Καλη συνέχεια στα όνειρα σας!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει