Παλλαϊκό αγροτικό συλλαλητήριο πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή στο κόμβο της Νίκαιας επί του οδοστρώματος της εθνικής οδού του οδικού άξονα Πατρών – Αθήνας – Θεσσαλονίκης – Ευζώνων (ΠΑΘΕ,).

Χιλιάδες αγρότες και πολίτες, με τη συμμετοχή και εκπροσώπων φορέων, διαμαρτύρονται για την κυβερνητική πολιτική αλλά και για τα αιτήματα του κλάδου των αγροτών υπό την αυστηρή επιτήρηση ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων. Το συλλαλητήριο βρίσκεται σε εξέλιξη.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει θέσει σε εφαρμογή η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση της Περιφέρειας Θεσσαλίας από τις 12.15 το μεσημέρι λόγω των κινητοποιήσεων των αγροτών που συγκεντρώνονται στον κόμβο της Νίκαιας.

Συγκεκριμένα, μέχρι να ολοκληρωθεί η κινητοποίηση διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων που κινούνται στον οδικό άξονα Πατρών – Αθήνας – Θεσσαλονίκης – Ευζώνων (ΠΑΘΕ) από τον κόμβο Κιλελέρ έως τον κόμβο Πλατυκάμπου. Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές.

Ειδικότερα, με κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη όλα τα οχήματα που κινούνται επί της ΠΑΘΕ εξέρχονται από αυτήν στον κόμβο Κιλελέρ στην Παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας – Βόλου και εισέρχονται ξανά στην ΠΑΘΕ από τον κόμβο Πλατυκάμπου.

Με κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα, όλα τα οχήματα εξέρχονται από την Π.Α.Θ.Ε. στον κόμβο Πλατυκάμπου στην Παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας – Βόλου και εισέρχονται ξανά στην ΠΑΘΕ από τον κόμβο Κιλελέρ.

Οι οδηγοί παρακαλούνται να ακολουθούν τις οδηγίες των τροχονόμων και να ενημερώνονται διαρκώς για κάθε μεταβολή των κυκλοφοριακών συνθηκών.

(Φωτογραφία αρχείου)