Σάλος επικρατεί από χθες στο διαδίκτυο με αφορμή το βίντεο που δημοσίευσε ο σκηνοθέτης, Δημήτρης Κολλάτος, για την παρουσίαση της νέας του ταινίας στην οποία προβάλλεται η ανακοίνωση της είδησης για την εκτέλεση του Γιώργου Παπανδρέου.

Το newsbeast.gr επικοινώνησε με τον ανατρεπτικό σκηνοθέτη για το θέμα που προκάλεσε την άμεση αντίδραση του ΠΑΣΟΚ. «Ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν κάθαρμα και προδότης», αναφέρει ο κ. Κολλάτος και εξηγεί γιατί τον διάλεξε για το νέο του δημιούργημα.

Ακολουθεί η συνέντευξή του

-Με την ταινία σας ήδη έχει προκληθεί ντόρος
«Δημοσίευσα στο διαδίκτυο ένα κομμάτι μόνο, ένα τραγούδι με το σημείο, στο οποίο σκοτώνουν το Γιωργάκη, τον Γιώργο Παπανδρέου. Το λένε στις ειδήσεις και εκεί που υπάρχει πένθος, ο κόσμος αρχίζει να χορεύει και να τραγουδά».

-Γιατί επιλέξατε τον Γιώργο Παπανδρέου;
«Γιατί ήταν το πρώτο μεγάλο κάθαρμα που υπάρχει στην ιστορία μας. Ο πρώτος μεγάλος προδότης. Οι άλλοι συνεχίζουν. Πιστέψτε με, το όνειρο πολλών Ελλήνων θα ήταν να τον σκοτώσουν».

-Πάντως, το ΠΑΣΟΚ έχει ήδη αντιδράσει. Σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι η γελοιότητα έχει και τα όριά της.
«Στα παλιά μου τα παπούτσια. Το ΠΑΣΟΚ είναι ξεφτιλισμένο και πρέπει να ντρέπονται. Έχουν προδώσει τον ελληνικό λαό. Ο Βαγγέλης Βενιζέλος δεν μπορεί να κυκλοφορήσει ελεύθερος. Δυστυχώς, πρόδωσαν την πατρίδα μας. Και, όπως βλέπω, αυτό το συνεχίζει και ο Αντώνης Σαμαράς».

-Περιμένουμε και άλλες ανάλογες ταινίες στο μέλλον;

«Σίγουρα δε θα μείνω με σταυρωμένα τα χέρια. Πάντως, να ξέρετε, πρόκειται για μια πολύ σκληρή ταινία. Αυτό που είδατε είναι ένα πολύ μικρό κομμάτι, μόλις δύο λεπτών. Θα έχει όμως πολύ μεγάλη επιτυχία και θα το δείτε».