Τι θα λέγατε για chimichanga με κιμά; Για chili con carne με ρύζι; Μήπως προτιμάτε χοιρινό με ανανά και ρύζι ή fajitas με μοσχάρι; Πώς θα σας φαινόταν ένα γεύμα quesadilla ή enchiladas με κοτόπουλο; Το πιο πιθανό είναι να αναφωνούσατε: «Que sabrosa comida Mexicana!». Τι καταπληκτικό μεξικανικό φαγητό!

Η Μεξικανική είναι κουζίνα με «θερμό» ταπεραμέντο. Νόστιμη, «χρωματιστή», με εντάσεις. Με πολλούς και φανατικούς φίλους. Και γι’ αυτό αρέσει ιδιαίτερα. Καθώς τώρα είναι ακόμη πιο δύσκολο να ταξιδεύσουμε στο μακρινό Μεξικό για να την απολαύσουμε, τη φέρνουμε κοντά σας! Με τα νέα Έτοιμα Γεύματα «AB Youll love» και την υπογραφή του αγαπημένου σεφ Άκη Πετρετζίκη, μεταμορφώνετε το σπίτι σας σε Μεξικάνικο εστιατόριο.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να ανταποκρίνεται στις τάσεις της εποχής για νόστιμες, πρακτικές και ποιοτικές λύσεις για κάθε στιγμή της ημέρας και εμπλουτίζει την ποικιλία της με νέες έθνικ γεύσεις, μέσα από τις ΑΒ You’ll Love #Worldcuisines. Ξεκινάμε με έξι νέα μεξικάνικα πιάτα, με την εγγύηση νοστιμιάς του Άκη Πετρετζίκη και την εγγύηση ποιότητας που μόνο η ΑΒ μπορεί να προσφέρει. Δοκιμάστε τα και ταξιδέψτε γευστικά στη χώρα των Αζτέκων:

  • Chimichanga με κιμά (περιέχει sour cream)
  • Chili con carne με ρύζι basmati
  • Χοιρινό με ανανά και ρύζι
  • Fajitas με μοσχάρι και λαχανικά
  • Quesadillas με κοτόπουλο και λαχανικά (περιέχει sour cream)
  • Enchiladas με κοτόπουλο (περιέχει sour cream)

Από την 1 Ιουνίου, οι νέες μεξικάνικες γεύσεις AB You’ll Love σάς περιμένουν στα καταστήματα ΑΒ και το AB Eshop, για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Γνωρίστε όλη τη σειρά εδώ.

Feliz verano! (Καλό καλοκαίρι!)

ΑΒ Βασιλόπουλος: Για ό,τι θέλεις να είσαι!