Την πρώτη της επίσημη κατάθεση έδωσε χθες η 34χρονη Ιωάννα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι ενώ πήγαινε στην δουλειά της στην Καλλιθέα.

«Ήταν η πρώτη της επίσημη κατάθεση, θα ακολουθήσουν κι άλλες. Είπε τα ίδια πράγματα, από όσο γνωρίζω γιατί είναι μυστική η διαδικασία» δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος της 34χρονης Απόστολος Λύτρας, τονίζοντας ότι η κοπέλα είπε στην ολιγόλεπτη κατάθεσή της ότι δεν πρόβλημα με κάποιον ή κάποια και περιέγραψε το συμβάν.

Αναφορικά με το πρόσωπο της ή του δράστη ο Απόστολος Λύτρας ξεκαθάρισε ότι η εντολέας του έχει πει ότι «της έμοιαζε με γυναίκα».

Ερωτηθείς σχετικά με σενάρια που ακούγονται για βίντεο με τη δράστη και κάποιον οδηγό που τη μετέφερε εκεί ο δικηγόρος της 34χρονης είπε ότι το διέψευσε.

Σχετικά με την κατάσταση της υγείας της γυναίκας είπε ότι παραμένει κρίσιμη και πως σήμερα θα υποβληθεί σε ένα ακόμα χειρουργείο. «Έχει καταλάβει το κακό που της έχει γίνει» είπε για την Ιωάννα.

«Έχει περάσει μεγάλο διάστημα, αν ήταν κάτι απλό, θα είχαν ανοίξει στόματα», επανέλαβε καταλήγοντας το Απόστολος Λύτρας.