Ζει σε καντίνα χωρίς ρεύμα, νερό και θέρμανση μια 58χρονη. Η καντίνα στην οποία μένει βρίσκεται στη συμβολή της Πέτρου Ράλλη με την Πειραιώς. «Ζητώ κεριά από την εκκλησία για να έχω λίγο φως», λέει η 58χρονη στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

«Πολλές φορές μένει εδώ και ο γιος μου με την κοπέλα του», συνεχίζει και αναφέρει ότι ο γιος της είναι 38 ετών και άνεργος.

«Δεν μπορώ να πληρώσω ούτε πρόστιμα ούτε τίποτα. Έχω απογοητευτεί πάρα πολύ, έχω χτυπήσει πόρτες. Δεν υπάρχει καμία βοήθεια», είπε.

Όλα ξεκίνησαν όταν την έκλεψαν. «Μου πήραν τα πάντα. Με έχουν καταστρέψει. Είχα τη δουλειά μου και ήμουν αρχόντισσα και τώρα ζητιανεύω κεριά για να έχω φως», λέει.

Τα τελευταία δύο χρόνια, το σπιτικό για την 58χρονη είναι η καντίνα. Φαγητό τρώει από τα συσσίτια που προσφέρει η Αρχιεπισκοπή και τη βοηθούν μερικοί άνθρωποι που την ξέρουν. Την Κυριακή, άτομα από το Περιστέρι, προσφέρουν φαγητό. Κάθε Πέμπτη πηγαίνουν στο Πεδίον του Άρεως.

Η 58χρονη χρειάζεται, όπως λέει, περίπου 4.000 ευρώ με 5.000 ευρώ για να επανέλθει στη δουλειά και να ξαναλειτουργήσει την καντίνα της. Πάντως, όπως αναφέρει, χρωστάει πλέον στην εφορία και στο ΤΕΒΕ, στο οποίο έχει να πληρώσει περίπου τέσσερα χρόνια.

Όπως αναφέρει, έχει πολλά προβλήματα υγείας, είναι ανασφάλιστη και ενδέχεται να χρειαστεί να υποβληθεί σε εγχείριση. Φάρμακα παίρνει από την Κοινωνική Αποστολή και την παρακολουθούν γιατροί εθελοντές εντελώς δωρεάν.