Στελέχη της ΝΔ πρόσφεραν τρόφιμα στην Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως

Για την ενίσχυση του κοινωνικού έργου της


ΕΛΛΑΔΑ
21:07
28/12/2013
Στελέχη της ΝΔ πρόσφεραν τρόφιμα στην Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως
2
loading

Βουλευτές και στελέχη της Διοικούσας Επιτροπής Νομού Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας παρέδωσαν σήμερα σημαντική ποσότητα τροφίμων μακράς διάρκειας, για την ενίσχυση του κοινωνικού έργου της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως.

Στην τελετή παράδοσης των τροφίμων παραβρέθηκαν ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Σταύρος Καλαφάτης και οι βουλευτές Γιάννης Ιωαννίδης και Γιώργος Ορφανός.

Σε δηλώσεις τους, μαζί με τις ευχές τους για το νέο έτος, τόνισαν -σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση- την ανάγκη διαρκούς προαγωγής και ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής και αναφέρθηκαν στις ελπιδοφόρες ενδείξεις για έξοδο της Ελλάδας από την ύφεση και επιστροφή σε αναπτυξιακή τροχιά στη διάρκεια του 2014.

Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Ν. Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Μηνάς Σαμαντζίδης, ευχόμενος ν' αποτελέσει το 2014 μια καλύτερη χρονιά με αισθητή βελτίωση της καθημερινότητας όλων, τόνισε πως η δράση αυτή αποτελεί την κορύφωση μιας σειράς δραστηριοτήτων κοινωνικού χαρακτήρα, που υλοποίησαν οι οργανώσεις της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη τους τελευταίους μήνες, για την ενίσχυση του έργου φορέων και ιδρυμάτων, τα οποία στηρίζουν ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Παραβρέθηκαν επίσης οι πρόεδροι των Νομαρχιακών Διοικουσών Επιτροπών (ΝΟ.Δ.Ε) Δυτικού Τομέα, Κώστας Τσιλώνης και Ανατολικού Τομέα, Τάσος Εμμανουηλίδης, κλιμάκιο των τμημάτων γυναικών και πλήθος στελεχών.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Johnny Floxie

    Αυτοί οι νεοδημοκράτες είναι πονόψυχοι...

    1. avatar Ομηρος ομηρόπουλος

      ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΟΨΥΧΟΙ , ΦΙΛΕ ΤΖΟΝΥ, ΚΑΝΟΥΝ "ΨΥΧΙΚΗ ΕΚΤΟΝΩΣΗ" !!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει