Αν και η απαγόρευση της κυκλοφορίας αίρεται είναι καλό να συνεχίζουμε να αποφεύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις και να πραγματοποιούμε τις αγορές μας διαδικτυακά και με ασφάλεια από το σπίτι.

Παράλληλα είναι σημαντικό σήμερα περισσότερο απο ποτέ να προσέχουμε τη διατροφή μας προκειμένου να συμβάλλουμε στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος.

Γεύματα φτιαγμένα απο υγιεινά προϊόντα βοηθούν τόσο στην σωματική αλλά και στην ψυχική μας υγεία. Δυναμώνοντας τον οργανισμό μας βοηθούμε στην προφύλαξη του απο τον ιό που πλήττει την ανθρωπότητα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα euzinshop παρέχει μία τεράστια ποικιλία βιολογικών προϊόντων, υπερτροφών άλλα και φυσικών καλλυντικών.

Επίσης δίνει τη δυνατότητα άμεσης και δωρεάν παράδοσης για αγορές άνω των 20€.

Πραγματοποιώντας μία περιήγηση στο ηλεκτρονικό κατάστημα euzinshop σας προτείνουμε τα παρακάτω προϊόντα.

Αμυγδαλοβούτυρο «The Nutlers» 250γρ

Προϊόν υψηλής θρεπτικής αξίας, χωρίς γλουτένη, χωρίς ζάχαρη, χωρίς φοινικέλαιο και χωρίς συντηρητικά, από 100% αμύγδαλο για φυσική απόλαυση. Υγιεινό και εύγευστο, το αμυγδαλοβούτυρο από τους The Nutlers, αποτελεί την ιδανική συντροφιά για χορτοφάγους και όχι μόνο. Παράγεται στην Ελλάδα και έρχεται να συντροφεύσει τα πρωινά σας ,το γιαούρτι σας, τα φρούτα σας και να συνοδεύσει το ψωμί και τα μπισκότα σας. Μην παραλείψετε να το προσθέσετε στις σαλάτες σας. Χαρίζει ενέργεια και ευεξία.

Μέλι βελανιδιάς με γανόδερμα από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων

Μία υπερτροφή  γεμάτη ενέργεια και προστασία. Ενα βιο-λειτουργικό προϊόν, με καραμελένιο άρωμα, μοναδική γεύση και ξεχωριστή κρεμώδη – πουδρένια υφή.

Σε έρευνα του εργαστηρίου Μελισσοκομίας  του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, μεταξύ 48 δειγμάτων μελιού, το μέλι βελανιδιάς  αναδείχθηκε πρώτο σε αντιοξειδωτική δράση. Είναι πλούσιο σε ιχνοστοιχεία και διαθέτει ισχυρή αντι-βακτηριακή , αντιφλεγμονώδη δράση, ενώ ενισχύει  την μνημή  και τον μεταβολισμό.

Το γανόδερμα είναι το Νο1  προσαρμοσμένο βότανο στον κόσμο , ρυθμίζοντας  τις λειτουργίες του οργανισμού ανάλογα με τις ανάγκες του ( μείωση πίεσης , χοληστερίνης , κ.α). Ενισχύει το ανοσοποιητικό έχει αντικαρκινική δράση, λειτουργεί ως αντι-μικροβιακό, αντικαταθλιπτικό.

Φυστικοβούτυρο Τραγανό 300 γρ από την Kiss the Earth

Ενα  προιόν απο την Kiss the Earth με 100% πολτό και κομματάκια από ελληνικό φυστίκι. Φυσικό προϊόν, χωρίς πρόσθετα, και συντηρητικά.

Χρησιμοποιείται ως άλειμμα σε αρτοσκευάσματα και σίγουρα θα δώσει απόλαυση και ενέργεια στο πρωινό σας.

Ιδανικό και για συνταγές vegan γλυκών ή σνάκ.

Ταχίνι λευκό 300gr από την «Kiss the Earth»

Ενα απόλυτα φυσικό προϊόν που αποτελείται από αποφλοιωμένους, ελαφρά ψημένους και αλεσμένους σπόρους σισαμιού.

Είναι μια φυτική, ολοκληρωμένη τροφή πλούσια σε πρωτεΐνες και ασβέστιο. Χωρίς φοινικέλαιο, ιδανικό πρωινό πάνω σε ψωμί ή φρυγανιές, ενώ μπορείτε εύκολα να φτιάξετε ένα γλυκό άλειμμα ανακατεύοντας το με λίγο μέλι ή χαρουπόμελο.

Για ακόμη καλύτερη ψυχική υγεία είναι καλό να φροντίζουμετο σώμα και το πρόσωπο μας και να του παρέχουμε την περιποίηση και την προσοχή που του χρειάζεται.

Κρέμα σώματος Χρυσή Ορχιδέα 200 ml από την Eolia Cosmetics

Κρέμα σώματος με μεταξένια υφή, πλούσιο σε πολύτιμους θρεπτικούς και ενυδατικούς παράγοντες. Η χαρακτηριστική μυρωδιά της χρυσής ορχιδέας χαρίζει ένα αισθησιακό άρωμα!

Με βάση το βαλσαμέλαιο, για όλους τους τύπους δέρματος

Dry Oil 100ml της Eolia Cosmetics

Ξηρό λάδι με βιοσπάμενο φορέα φυτικής προέλευσης υψηλής καθαρότητας με έλαια από Αργκάν, Ελαιολάδο και Ηλίανθο για σώμα,  πρόσωπο, μαλλιά.

Χαρίζουν βαθιά ενυδάτωση, θρέψη και εξαιρετική απαλότητα στην επιδερμίδα.
 
Kρέμα ημέρας με βλέννα σαλιγκαριού aloe vera & μαστίχα Χίου 50ml

Κρέμα ημέρας της COCHLEA GARDEN με βλέννα σαλιγκαριού, aloe vera και μαστίχα Χίου. Χαρίζει φωτεινή όψη ανακτώντας την υγρασία ενυδατώνοντας και προστατεύοντας την επιδερμίδα. Προσφέρει εντατική ενυδάτωση-αναζωογόνηση και προστασία από την πρόωρη γήρανση.

Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα euzinshop και επιλέξτε απο μία τεράστια γκάμα προϊόντων.

Πραγματοποιήστε τις αγορές σας εύκολα και γρήγορα με ένα κλικ.

Πληροφορίες

Τηλ: 6973 030453, 6974 501377

Email: [email protected]

euzinshop

EY ZHN

 

euzinshop