Μετά από το αποκλειστικό δημοσίευμα του zougla.gr για την παράνομη Θεία Κοινωνία πιστών από την πίσω πόρτα ναού στο Κουκάκι και τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν οι αντιδράσεις ήταν αλυσιδωτές! Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και διαχείρισης κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς ζήτησε άμεση παρέμβαση εισαγγελέα και στην συνέχεια επικοινώνησε με τον υπουργό Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρα ο οποίος με την σειρά του ζήτησε από  τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα να ερευνηθούν  από τους αρμόδιους Εισαγγελικούς λειτουργούς τα πραγματικά περιστατικά.

Για το ζήτημα επιλήφθηκαν ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Βαγγέλης Ιωαννίδης και ο Εισαγγελέας Κέρκυρας Διονύσιος Λαμπρίδης.

Σχηματίστηκαν δικογραφίες στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και άμεσα αστυνομικές δυνάμεις κατευθύνθηκαν στον ναό του Αγίου Νικολάου στο Κουκάκι ώστε να συλλάβουν τον ιερέα.

Έτσι λοιπόν η Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Κουκάκι έγινε παρουσία της Αστυνομίας η οποία προσπάθησε στην συνέχεια να εντοπίσει τον ιερέα  μέσα και έξω από τον ναό χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα στο Κουκάκι κλήθηκε ως μάρτυρας ο νεωκόρος του Ναού ενώ οι αστυνομικοί πήραν κατάθεση και από τον ψάλτη.

Δείτε φωτογραφίες