Εκδήλωση για τη στήριξη της «Κιβωτού του Κόσμου»

Πραγματοποιείται αύριο στις 12.00 στον Πολυχώρο Χυτήριο


ΕΛΛΑΔΑ
19:56
07/12/2013
Εκδήλωση για τη στήριξη της «Κιβωτού του Κόσμου»
loading

Εκδήλωση για την στήριξη του έργου της «Κιβωτού του Κόσμου» θα πραγματοποιήσει η Εθελοντική Δράση Κοινωνικού Χαρακτήρα «Χωρίς Αντάλλαγμα» σε συνεργασία με τον Πολυχώρο Χυτήριο, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013 στις 12:00.
Η δράση έχει ως στόχο τη συγκέντρωση ρούχων, τροφίμων και ιατροφαρμακευτικού υλικού για τα 400 παιδιά που υποστηρίζονται από την Κιβωτό του Κόσμου και τις οικογένειες τους.

Οι πόρτες του Χυτηρίου θα ανοίξουν στις 11:30. Ένας Άγιος Βασίλης θα υποδέχεται τα παιδιά και θα τα οδηγεί στη σκηνή για να αφήνουν τρόφιμα, ρούχα ή φάρμακα που θα προσφέρουν στα παιδιά της «Κιβωτού».

Στην εκδήλωση συμμετέχει πλήθος καλλιτεχνών, κλόουν και μάγων, ενώ θα κληρωθούν δώρα για τους μικρούς μας φίλους.

Το παιδικό πρόγραμμα θα διαρκέσει μέχρι τις 15:00, ενώ από τις 16.00 έως τις 18.00 θα παρουσιαστεί καλλιτεχνικό πρόγραμμα για μεγάλους.

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν είναι οι εξής: Αλκαίου Λένα, Ηρώ Σαϊα, Γιάννης Νικολάου, Πένυ Ξενάκη, Μαρία Κανελλοπούλου, Μάρθα Μεναχέμ, Λυδία Σερβού, Χριστίνα Γκόλια, καθώς και Rock Group το VIRGINIA AND THE WOOLF για τους μικρούς μας φίλους.

Σε όλα τα παιδιά θα μοιραστούν κεράσματα από την ION & την Pizza Fan αντίστοιχα, καθώς και δώρα κασετίνες από τα Δελφινάκια.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει