Ξεκινάει σήμερα η ψηφοφορία μέσω διαδικτύου για την επιλογή των δέκα καλύτερων βίντεο που δημιούργησαν… ταπεινοί φορολογούμενοι, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του υπουργείου Οικονομικών για τη συγκρότηση «φορολογικής συνείδησης».

Συνολικά, 122 συνάνθρωποί μας «εμπνεύστηκαν» από το μήνυμα του υπουργείου και δημιούργησαν το δικό τους βίντεο, καλώντας τους πολίτες να ζητούν αποδείξεις και τους επαγγελματίες να κόβουν αποδείξεις για το καλό της πατρίδας!

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει επτά μέρες, μέχρι και την Κυριακή 24 Οκτωβρίου.

Όσοι πειστήκατε λοιπόν, μπορείτε να ψηφίζετε μέσω της ιστοσελίδας http://www.youtube.com/minfingre, διαλέγοντας την θετική επιλογή «like» που βρίσκεται δεξιά από τον τίτλο της συμμετοχής.

Οι δέκα καλύτερες συμμετοχές θα βραβευθούν με βάση τα αποτελέσματα της αξιολόγησης και θα λάβουν χρηματική αμοιβή ως εξής: 5.000 ευρώ για την πρώτη καλύτερη συμμετοχή, 3.000 ευρώ για τη δεύτερη καλύτερη συμμετοχή, 2.000 ευρώ για την τρίτη καλύτερη συμμετοχή, και από 1.000 ευρώ για τις επτά επόμενες καλύτερες συμμετοχές που αξιολογούνται στις θέσεις 4 έως και 10.

Μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και από την κριτική επιτροπή, η ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων και η βράβευση των νικητών θα γίνουν σε ειδική εκδήλωση, ο χρόνος και ο τόπος της οποίας θα ανακοινωθεί από το υπουργείο Οικονομικών.