Λόγω της διακοπής λειτουργίας των σταθμών του μετρό «Κεραμεικός», «Ελαιώνας» και «Αιγάλεω» από τις 22:00 σήμερα το βράδυ μέχρι τις 2:30 τη νύχτα του Σαββάτου και από τις 5:30 έως τις 7:00 το πρωί της ίδιας μέρας, ο ΟΑΣΑ θέτει σε κυκλοφορία την προσωρινή λεωφορειακή γραμμή Χ50 «ΣΤ. ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΣΤ. ΑΙΓΑΛΕΩ» με αφετηρία στο Δήμο Αθηναίων στην οδό Όθωνος, που θα κάνει κυκλική διαδρομή προς το Αιγάλεω.

Η γραμμή θα κάνει τις παρακάτω στάσεις:

«ΟΜΟΝΟΙΑ-ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ» επί της Πειραιώς, μεταξύ Ζήνωνος και Μενάνδρου

«ΣΙΔΕΡΑ» επί της Ιεράς Οδού, μεταξύ Λεωνίδου και Μεγ. Αλεξάνδρου (εξυπηρέτηση σταθμού Κεραμεικού)

«ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΔΗΜΟΥ» επί της Ιεράς Οδού, μεταξύ Εμ. Παππά και Νάξου (εξυπηρέτηση σταθμού Ελαιώνα)

«ΣΜΥΡΝΗΣ» για επιβίβαση-αποβίβαση, επί της οδού Δημαρχείου, μεταξύ Σμύρνης και Ιεράς Οδού. ( εξυπηρέτηση σταθμού Αιγάλεω)

«ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΔΗΜΟΥ» επί της Ιεράς Οδού, μεταξύ εν. Νάξου και Εμ. Παππά (εξυπηρέτηση σταθμού Ελαιώνα)

«ΣΙΔΕΡΑ» επί της Ιεράς Οδού, μεταξύ Τριπτολέμου και Ιάκχου (εξυπηρέτηση σταθμού Κεραμεικού)

«ΟΜΟΝΟΙΑ-ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ» επί της Πειραιώς, μεταξύ Γερανίου και Σωκράτους

Στην κατεύθυνση από Αιγάλεω προς Σύνταγμα, το πρώτο και τελευταίο δρομολόγιο της Παρασκευής από την στάση «ΣΜΥΡΝΗΣ» θα είναι αντίστοιχα στις 22:00 και 02:10 (πρωί Σαββάτου), ενώ το πρώτο και τελευταίο δρομολόγιο για το Σάββατο 16/11/2013 θα είναι αντίστοιχα 05:30 και 07:00.

Στην κατεύθυνση από Σύνταγμα προς Αιγάλεω, το πρώτο και τελευταίο δρομολόγιο της Παρασκευής από την Αφετηρία (οδός Όθωνος) θα είναι αντίστοιχα 22:00 και 02:25  (πρωί Σαββάτου), ενώ το πρώτο και τελευταίο δρομολόγιο για το Σάββατο 16/11/2013 θα είναι 05:45 και 07:00.