Στα προβλήματα τα οποία παρουσιάζονται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα που αφορά τις πρόσφατες προκηρύξεις θέσεων ΕΣΥ εστιάζει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών. Με επιστολή την οποία έστειλε στον υφυπουργό Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη, ζητεί την άμεση αποκατάστασή τους.

Ειδικότερα, στην επιστολή του ΙΣΑ επισημαίνεται ότι «η ηλεκτρονική πλατφόρμα που αφορά στις πρόσφατες προκηρύξεις θέσεων ΕΣΥ, που ετέθη σε λειτουργία στις 14.2.2020, παρουσιάζει σημαντικά προβλήματα δυσλειτουργίας, κυρίως όσον αφορά στην καταχώρηση των πάσης φύσεως ημερομηνιών – ακόμη και της ημερομηνίας γέννησης του υποψηφίου – χωρίς μάλιστα δυνατότητα εκ των υστέρων διόρθωσης οποιασδήποτε καταχώρησης». «Ελλείψει δε υπηρεσίας helpdesk οι γιατροί αδυνατούν, υπό τις συνθήκες αυτές, να υποβάλουν υποψηφιότητα και όπως είναι φυσικό αγωνιούν, αφού η ημερομηνία λήξης (28.2.2020) πλησιάζει» σημειώνει, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο ΙΣΑ επίσης ζητεί την άμεση παρέμβαση του υφυπουργού για να αποκατασταθεί το πρόβλημα ή την παράταση της προθεσμίας.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.