Εξαφάνιση της 7χρονης Βαλεντίν: Χωρίς… ταυτότητα οι επικοινωνίες του πατέρα

Αναμένεται να κληθεί από την αστυνομία για να δώσει εξηγήσεις για τις κινήσεις του


ΕΛΛΑΔΑ
23:38
10/02/2020
Εξαφάνιση της 7χρονης Βαλεντίν: Χωρίς... ταυτότητα οι επικοινωνίες του πατέρα
1
loading

Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση της ανήλικης Βαλεντίν από το Παγκράτι, που δηλώθηκε από τον πατέρα της την παραμονή των Χριστουγέννων. Ο κηδεμόνας της μικρής αναμένεται να δώσει εξηγήσεις για τις κινήσεις του στις Αρχές ενώ οι τηλεφωνικές του επικοινωνίες φέρεται πως δεν έχουν «ταυτότητα» καθώς τα κινητά με τα οποία μίλησε έχουν δηλωθεί σε άτομα που δεν τα χρησιμοποιούν οι ίδιοι.

Όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο πατέρας της ανήλικης αναμένεται σήμερα, Δευτέρα να κληθεί από την υποδιεύθυνση ασφάλειας Αθηνών για να δώσει εξηγήσεις για τα μέρη στα οποία βρέθηκε λίγο μετά την εξαφάνιση της κόρης του και για επικοινωνίες που είχε, τις οποίες έχει αποκρύψει.

Τι αποκάλυψαν οι άρσεις των επικοινωνιών του

Σημειώνεται πως από τις άρσεις των επικοινωνιών του προέκυψε πως την επόμενη ημέρα της δήλωσης της εξαφάνισης του παιδιού το κινητό του εξέπεμψε σήμα στην κεραία του αεροδρομίου Αθηνών και πως συνομίλησε τότε με τον κάτοχο άλλου τηλεφώνου, που βρισκόταν στην ίδια περιοχή.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως μόλις τρεις μέρες αργότερα, ο πατέρας φαίνεται να επικοινώνησε με άτομο που ήταν στο κέντρο της Αθήνας, ενώ στη συνέχεια και το δικό του κινητό έδειξε να εκπέμπει από την ίδια κεραία του κέντρου. Λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε το σήμα του κινητού και πάλι στο αεροδρόμιο.

Οι Αρχές τότε εκτίμησαν πως ήταν πιθανό το σενάριο η μικρή Βαλεντίν να είχε φυγαδευτεί στη Γαλλία, χωρίς όμως μέχρι και σήμερα να έχει προκύψει κάποιο στοιχείο που να δείχνει πώς αυτό τελικά έγινε.

Οι επικοινωνίες του πατέρα με τους κατόχους «φαντάσματα»

Οι επικοινωνίες του πατέρα που κίνησαν τις υποψίες των Αρχών με τα δύο κινητά τηλέφωνα στο αεροδρόμιο και στο κέντρο της Αθήνας έγιναν με κατόχους συσκευών, η αληθινή ταυτότητα των οποίων δεν ανταποκρίνεται με αυτή που δηλώθηκε κατά την απόκτησή τους.

Η αστυνομία ερευνά επίσης αν τα τηλέφωνα αυτά είναι τα λεγόμενα «μιας χρήσης», δηλαδή εάν αγοράστηκαν από τους κατόχους για συγκεκριμένο σκοπό και μετά πετάχτηκαν.

Υπενθυμίζεται ότι η 7χρονη εξαφανίστηκε την προπαραμονή των Χριστουγέννων πηγαίνοντας στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς της στο Παγκράτι.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar ΚΛΕΩΝ

    Οταν ο αλλος ειναι σωταμεμπορος...με τηλεφωνο στο ονομα του θα μιλαγε???

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει