Τι λέει το υπουργείο Εξωτερικών για τον επαναπατρισμό των δυο Ελλήνων από τη Γουχάν

«Ευχαριστούμε τη Μεγάλη Βρετανία και την Ιταλία για την υποστήριξή τους για την ασφαλή επιστροφή τους»


ΕΛΛΑΔΑ
19:45
09/02/2020
Τι λέει το υπουργείο Εξωτερικών για τον επαναπατρισμό των δυο Ελλήνων από τη Γουχάν
3
loading

Στην Ελλάδα επέστρεψαν δύο Έλληνες υπήκοοι, από τη Γουχάν της Κίνας, σύμφωνα με ενημέρωση και του υπουργείου Εξωτερικών.

«Μετά από συντονισμένες προσπάθειες και στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας, κατέστη δυνατός ο επαναπατρισμός δύο Ελλήνων από την Κίνα», σημειώνει το υπουργείο Εξωτερικών με σχετική ανάρτησή του στο twitter. «Ευχαριστούμε τη Μεγάλη Βρετανία και την Ιταλία για την υποστήριξή τους για την ασφαλή επιστροφή τους».

Θυμίζουμε ότι όλο το προηγούμενο διάστημα το υπουργείο Εξωτερικών βρισκόταν σε στενό συντονισμό με τον ευρωπαϊκό μηχανισμό πολιτικής προστασίας, καθώς και με τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σχετικά με τον επαναπατρισμό των δύο αυτών Ελλήνων, οι οποίοι βρίσκονταν σε περιοχές της Κίνας που τελούν υπό καραντίνα λόγω των κοροναϊού.

Οι δύο Έλληνες που επέστρεψαν στην Ελλάδα με στρατιωτικό αεροσκάφος είναι καλά στην υγεία τους, ενώ έχουν τηρηθεί όλα τα ιατρικά πρωτόκολλα που έχουν τεθεί σε ισχύ τις τελευταίες ημέρες στην χώρα μας από το υπουργείο Υγείας.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar ΓΙ 78

  ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΛΙΟ/ΚΛΑΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΙΑΠΥΣΤΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΜΩΙΚΑΝΟΙ, ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΕ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΤΟΥ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ. ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΧΑΚΙ ΛΕΥΚΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΣΦΙΧΤΕΣ.

  1. avatar Τόνο Mάσας.

   Δεν παθαίνουμε τίποτα καλοκαιράκι έρχεται.

   1. avatar Το μόνο πού φρόντισε

    Με το που βγήκε να γεμίσει με άριστους συμβούλους το δημοσίου χθές βγήκε η τεράστια αμοιβή συμβούλου στην ΕΥΔΑΠ αντί να πάρει γιατρούς περιμένουμε το καλοκαίρι να μας σώσει όμως ο κόσμος θα δεί και αν συμβεί κάτι τίποτα δεν συγχωρεί να το θυμούνται αυτό γιατί μυαλό δεν έβαλαν αφού τά φάγανε δυστυχώς

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει