Οι πιο καινοτόμες τεχνολογίες συνδυάζονται για τη δημιουργία του απόλυτου παπουτσιού για τρέξιμο.

Ο λόγος για το νέο adistar boost που έρχεται να προσφέρει το πιο άνετο τρέξιμο. Το προηγμένο running παπούτσι, δημιουργήθηκε προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών runners για υψηλότερη απόδοση και καλύτερη προσαρμογή στις συνθήκες του περιβάλλοντος.

Η νέα γενιά της σειράς adistar ενσωματώνει τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες της adidas, εξασφαλίζοντας επαναστατική επιστροφή ενέργειας, άψογη απορρόφηση κραδασμών, άριστη εφαρμογή και ανθεκτικότητα σε ακραίες εξωτερικές θερμοκρασίες. Με αυτά τα χαρακτηριστικά το adistar boost ξεχωρίζει από κάθε άλλο running παπούτσι και δίνει στο δρομέα μια μοναδική αίσθηση άνεσης!

Το βάρος του νέου adistar boost (μέγεθος 38,5) φτάνει στα 260γρ. Διαβάστε αναλυτικές πληροφορίες για τις τεχνολογίες που ενσωματώνει…

Τεχνολογία Boost

Το adistar ενσωματώνει την τεχνολογία Boost για μέγιστη επιστροφή ενέργειας, απόλυτη απορρόφηση κραδασμών, άριστη εφαρμογή και αντοχή στις εναλλαγές τις θερμοκρασίας.

Τεχνολογία FORMOTION

Η τεχνολογία FORMOTION ενισχύει την απορρόφηση των κραδασμών και εξομαλύνει την επαφή του πέλματος με το έδαφος. Επίσης, ενισχύει τη φυσική κίνηση του ποδιού, καθώς προσαρμόζεται στο βάδισμα του κάθε δρομέα, αλλά και στις ιδιομορφίες του εδάφους.

Σύστημα TORSION

Χάρη στο σύστημα TORSION, το adistar boost επιτρέπει στο μπροστινό και στο πίσω μέρος του παπουτσιού να κινούνται ανεξάρτητα.

Πλατφόρμα miCoach

To adistar boost είναι συμβατό με την πλατφόρμα miCoach, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους δρομείς να καταγράφουν και να συγκρίνουν τις επιδόσεις τους.