Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο η παραίτηση του Χ. Καρκούλια τόσο από μέλος του Οργανισμού του Καρναβαλιού όσο και από τη θέση του προέδρου. Μετά την τοποθέτηση όλων των επικεφαλής των παρατάξεων του Σώματος επί του θέματος αλλά και όσων δημοτικών συμβούλων θέλησαν να μιλήσουν, έγινε η ψηφοφορία.

Στη συνέχεια ο δήμαρχος της αχαϊκής πρωτεύουσας, Γ. Δημαράς, πρότεινε να αναλάβει τη θέση του προέδρου κάποιο πρόσωπο εκτός Δημοτικής Αρχής και Δημοτικού Συμβουλίου κάτι το οποίο θα αποφασιστεί μέσα στις επόμενες 15 με 20 ημέρες που θα συγκληθεί νέα συνεδρίαση του Σώματος.

Συγκεκριμένα επεσήμανε: «Αν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βρίσκεται το Καρναβάλι που έχει θιγεί με αυτόν τον τρόπο, έστω και αν έξω από την πόλη έχει μεγαλύτερο κύρος τον τελευταίο καιρό, το Σώμα αποδέχεται μια έξω από τους Δημοτικούς Συμβούλους πρόταση και να αναλάβει μια προσωπικότητα εκτός της παράταξης “Τώρα για την Πάτρα”. Μέχρι τότε ο αντιπρόεδρος του Καρναβαλικού Οργανισμού ο κ. Τρίγγος με τη βοήθεια των υπολοίπων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, να ασκήσει τα καθήκοντα» τόνισε ο κ. Δημαράς.

Πηγή: patrastimes.gr