Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν το φαντασμαγορικό υπερθέαμα Dralion του Cirque du Soleil δίνει στους πελάτες του ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ως υποστηρικτής της παράστασης, με αγορά επιλεγμένων SONY Smartphones.

Έως και τις 23 Οκτωβρίου, οι επισκέπτες των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ που θα αποκτήσουν το αγαπημένο τους SONY Smartphone, παίρνουν δώρο ένα διπλό εισιτήριο για τη μοναδική παράσταση Dralion του Cirque du Soleil. Συγκεκριμένα, επιλέγοντας ανάμεσα στα Smartphones Sony Xperia Z, Sony Xperia SP, Sony Xperia M ή Sony Xperia L παίρνουν δώρο ένα διπλό εισιτήριο συνολικής αξίας 70 ευρώ ή επιλέγοντας το Sony Xperia Z1 παίρνουν δώρο ένα διπλό Silver VIP εισιτήριο συνολικής αξίας 150 ευρώ.

Το Cirque du Soleil (Τσίρκο του Ήλιου) έρχεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Ελλάδα, από τις 29 Οκτωβρίου έως και 3 Νοεμβρίου, στο κλειστό γήπεδο Μπάσκετ στο ΟΑΚΑ. Ένα υπερθέαμα όπου η μαγεία του τσίρκου συνυπάρχει με άλλες σκηνικές τέχνες, τη μουσική, το χορό, την όπερα, την τέχνη των κλόουν και τα ακροβατικά.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την παράσταση, μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.