Στη δημοσιότητα ήρθε ένα βίντεο ντοκουμέντο που καταγράφει τις εικόνες στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, λίγα μετά το θανατηφόρο τροχαίο με ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ και μίας νταλίκας.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας (13/1) στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας και συγκεκριμένα στο ύψος των Οινοφύτων, μία νταλίκα συγκρούστηκε με λεωφορείο του ΚΤΕΛ.

Αποτέλεσμα ήταν να χάσει τη ζωή του ο οδηγός της νταλίκας, ενώ υπήρξαν και δύο τραυματίες.

Το eviazoom.gr δημοσίευσε βίντεο, το οποίο καταγράφηκε λίγα λεπτά μετά τη φονική σύγκρουση στην Εθνική Οδό.

Αρχικά στο βίντεο φαίνεται το λεωφορείο, με το πίσω μέρος του να είναι κατεστραμμένο και να βρίσκεται πάνω στη διαχωριστική νησίδα του δρόμου. Στη συνέχεια και στο δεξί άκρο του δρόμου βρίσκεται και η νταλίκα, της οποίας ο οδηγός σκοτώθηκε στο τροχαίο δυστύχημα.

Στο Νοσοκομείο Χαλκίδας μεταφέρθηκε τραυματισμένος και ο 58χρονος οδηγός του λεωφορείου του ΚΤΕΛ Εύβοιας, ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Το χρονικό του τροχαίου

Το τροχαίο σημειώθηκε στο 60ό χλμ, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Αθήνα, στο ύψος των Οινοφύτων, όταν συγκρούστηκαν φορτηγό με λεωφορείο των ΚΤΕΛ, το οποίο ευτυχώς δεν είχε επιβάτες.

Από την σύγκρουση έχασε τη ζωή του ο οδηγός του φορτηγού, ενώ τραυματίστηκαν η συνεπιβάτης του οχήματος και ο οδηγός του λεωφορείου.

Σημειώνεται, ότι τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν ενώ κινούντο στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας.