Οι δάσκαλοι στέλνουν εξώδικο στον υπουργό Παιδείας

«Σας καλούμε να αναλογιστείτε το μέγεθος της ευθύνης που σας αναλογεί»


ΕΛΛΑΔΑ
20:24
26/09/2013
Οι δάσκαλοι στέλνουν εξώδικο στον υπουργό Παιδείας
1
loading

Εξώδικη διαμαρτυρία προς τον υπουργό Παιδείας καθώς και τον περιφερειακό Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής, απέστειλε η Διδασκαλική Ομοσπονδία για το θέμα της «παράνομης», όπως την χαρακτηρίζει, μετακίνησης εκπαιδευτικών ως πλεοναζόντων που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της τοποθέτησης δασκάλων στα Ολοήμερα Σχολεία.

Οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των δασκάλων κάνουν λόγο για «διάλυση κάθε υποστηρικτικής δομής στην εκπαίδευση» ενώ προαναγγέλλουν και άλλες κινητοποιήσεις, πέραν της συνδικαλιστικής δράσης, «για την ανάδειξη των παράνομων ενεργειών της ηγεσίας της εκπαίδευσης και την αποκατάσταση της νομιμότητας».

«Προχωρήσαμε σε εξώδικη διαμαρτυρία για τον αντιεκπαιδευτικό τρόπο με τον οποίο κατασκευάσατε πλεονάζοντες εκπαιδευτικούς διαλύοντας το Ολοήμερο Σχολείο και κάθε έννοια υποστηρικτικής δομής και αντισταθμιστικής αγωγής» αναφέρει ο ΔΟΕ στο έγγραφο που απέστειλε στον Κ .Αρβανιτόπουλο.

«Σας καλούμε να αναλογιστείτε το μέγεθος της ευθύνης που σας αναλογεί και να αποκαταστήσετε, όπως οφείλετε, τη νομιμότητα» προσθέτουν.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Σκυλοπνιχτρης

    ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ? ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ Δ.Υ. ΤΕΜΠΕΛΑΡΑΔΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει