Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση φοιτητών στην πρυτανεία του ΑΠΘ

Τους απαγορεύτηκε η είσοδος στο γραφείο του Πρύτανη


ΕΛΛΑΔΑ
16:03
13/01/2020
Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση φοιτητών στην πρυτανεία του ΑΠΘ
2
loading

Παρέμβαση στο κτίριο της Πρυτανείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στη Θεσσαλονίκη έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας ομάδα φοιτητών.

Του ανταποκριτή μας από το thestival.gr στη Θεσσαλονίκη

Περίπου 70 φοιτητές, που πιθανόν πρόσκεινται στην παράταξη των ΕΑΑΚ, ζήτησαν συνάντηση με τον πρύτανη του ΑΠΘ, Νίκο Παπαϊωάννου, ωστόσο ζητήθηκε από τους φοιτητές στο γραφείο να μπει αντιπροσωπεία. Εκείνοι αρνήθηκαν καθώς ήθελαν να εισέλθουν όλοι με αποτέλεσμα να αποτραπεί η είσοδός τους.

«Δεν είναι δυνατή η παρουσία τόσων φοιτητών σε γραφείο. Τους ζητήσαμε να μπει αντιπροσωπεία και αρνήθηκαν. Κατόπιν τούτου και για λόγους ασφαλείας κλείσαμε την πόρτα του γραφείου μου και απαγορεύτηκε στους φοιτητές η διακίνηση στους χώρους του κτιρίου», ανέφερε o πρύτανης του ΑΠΘ.

Οι φοιτητές φώναξαν συνθήματα κατά του νομοσχεδίου της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως και στη συνέχεια αποχώρησαν.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Συγνώμη στα ζώα

    [...]

  2. avatar SER 30

    ΟΟΟΟΟΧΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ , ΑΛΛΑ 7 0 ΦΟΙΤΗΤΕΣ 7 0 ΑΠΟΨΕΙΣ 7 0 ΓΝΩΜΕΣ 7 0 ΘΕΛΩ 7 0 ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ 7 0 ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ . ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑΣ ΕΝΤΟΛΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ? ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ? ΠΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΤΟΙΟΥΤΟΣ ΣΠΟΥΔΑΖΩΝ ΣΩΦΡΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ? ΚΑΑΑΑΑΡΓΑ ΜΥΑΛΟ .

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει