Σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης αντιμετωπίζει λόγω της κακοκαιρίας «Ηφαιστίων» η Εύβοια. Πολλές περιοχές να έχουν βυθιστεί στο σκοτάδι και οι πολίτες δεν γνωρίζουν πότε θα αποκατασταθούν οι βλάβες.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Tv Star, χωρίς ρεύμα παραμένει η Άνω και η Κάτω Σέττα του δήμου Ερέτριας, περιοχές της Καρύστου και κάποιες μεμονωμένες γειτονιές του δήμου Κύμης Αλιβερίου.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ προσπαθούν σε αντίξοες συνθήκες να δώσουν ρεύμα, αλλά για την ώρα αυτό φαίνεται δύσκολο.

Στην Κάρυστο οι κάτοικοι έχουν κλειστεί στα σπίτια τους από χθες, καθώς οι άνεμοι φτάνουν τα 11 μποφόρ και είναι ταχύτητας 160χλμ την ώρα.

Προβλήματα από τις συνεχείς βροχοπτώσεις αντιμετώπισε ο δήμος Ερέτριας, κυρίως στην πόλη της Ερέτριας όπου πλημμύρισαν δρόμοι.
Την προσοχή τους στραμμένη στα ποτάμια έχουν οι αρμόδιοι της Περιφερειακής Ενότητας και του δήμου Χαλκιδέων. Κυρίως ανησυχούν για τον Λήλαντα Ποταμό, τον οποίο παρακολουθούν και φτιάχνουν συνεχώς αναχώματα για ν’ ανακόψουν την μανιασμένη πορεία των νερών.

Ευτυχώς οι δρόμοι σε όλο το νησί της Εύβοιας είναι καθαροί από το χιόνι που έπεσε. Ωστόσο, υπάρχουν χωριά στην Βόρεια και Κεντρική Εύβοια που έχουν πάνω από ένα μέτρο.