Το κανάλι Disney XD κάνει πρεμιέρα στον OTE TV

Προσφέρει ακόμα περισσότερη ποιοτική ψυχαγωγία για τα παιδιά


ΕΛΛΑΔΑ
15:01
19/09/2013
Το κανάλι Disney XD κάνει πρεμιέρα στον OTE TV
loading

Με το κανάλι Disney XD από την Walt Disney εμπλουτίζεται το πρόγραμμα του OTE TV, προσφέροντας ακόμη περισσότερη ποιοτική ψυχαγωγία για τα παιδιά.

Μετά το Disney Channel, για παιδιά ηλικίας 6 έως 14 ετών και τις οικογένειές τους, ο ΟΤΕ TV φέρνει το Disney XD, το κανάλι που απευθύνεται κυρίως σε αγόρια ηλικίας 6 έως 15 ετών, με ενδιαφέρον για τον αθλητισμό, τη μουσική, την εξερεύνηση και τη δημιουργικότητα.

Το Disney XD εκπέμπει καθημερινά από τις 7 το πρωί έως τις 8 το απόγευμα, με ένα πλούσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει δημοφιλείς σειρές και ταινίες, όπως το βραβευμένο με EMMY και υποψήφιο για BAFTA «Phineas and Ferb», τα βασισμένα σε γνωστές σειρές κόμικς της Marvel, «Ultimate Spider-Man» και «Avengers Assemble», την παραγωγή «Randy Cunningham: 9th Grade Ninja» και την κωμωδία «Crash & Bernstein», όλα μεταγλωττισμένα. Το Disney XD είναι διαθέσιμο για τους συνδρομητές του OTE TV μέσα από όλα τα οικιακά πακέτα (Full, Sports, Cinema, Family).

Μέσα από τα κινηματογραφικά και τα παιδικά του κανάλια, ο OTE TV προσφέρει πλούσιο περιεχόμενο και ποιοτική ψυχαγωγία για τα παιδιά κάθε ηλικίας και όλη την οικογένεια, που συνεχώς ενισχύεται.
Οι συνδρομητές του OTE TV μπορούν να απολαμβάνουν πάνω από 1.000 ταινίες το χρόνο, 25 πρεμιέρες το μήνα και 50 live αθλητικές μεταδόσεις την εβδομάδα, ποιοτικά ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα, μουσική, lifestyle, ειδησεογραφία, με περισσότερα από 70 ψηφιακά κανάλια, από τα οποία τα 17 σε ποιότητα HD, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει