Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά και η επιστροφή στο σχολείο ή τη σχολή για μαθητές και φοιτητές είναι μια ανάσα μακριά. Από την πλευρά της η Κωτσόβολος είναι έτοιμη να υποστηρίξει μαθητές, φοιτητές και γονείς και να σταθεί δίπλα τους για το καλύτερο ξεκίνημα, με τα καλύτερα εφόδια.

Η Νο1 Αλυσίδα Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών στην Ελλάδα μπαίνει δυναμικά στην καινούρια σεζόν προσφέροντας όλο το «πακέτο» από προϊόντα τεχνολογίας σε πολύ χαμηλές τιμές, με μεγάλες ευκολίες πληρωμής, σε άμεση διαθεσιμότητα και με μια ολοκληρωμένη σειρά χρήσιμων υπηρεσιών υποστήριξης από το Support 360°.

Η επιλογή γίνεται πιο εύκολη μέσα από έναν νέο μεγάλο κατάλογο τεχνολογίας 62 σελίδων γεμάτο με προϊόντα υπολογιστών & tablet, τηλεφωνίας, τηλεοράσεων & monitors, imaging καθώς και εξοπλισμού για το πιο πλήρες, νέο φοιτητικό σπίτι.

Μερικές μόνο από τις μοναδικές ευκαιρίες που μπορεί κανείς να βρει στα καταστήματα Κωτσόβολος είναι οι εξής:

– φορητός υπολογιστής DELL με επεξεργαστή i5 και κάρτα γραφικών ATI RADEON + πολυμηχάνημα HP μόνο € 599

– Ψυγείο μονόπορτο + Κουζινάκι + Τηλεόραση SAMSUNG 22’’ LED μόνο € 399

– Πολυμηχάνημα HP + 4 μελάνια + Φωτοτυπικό χαρτί + καλώδιο εκτυπωτή USB μόνο € 129

– Ψυγείο + Πλυντήριο + Κουζινάκι + Τηλεόραση SAMSUNG 22’’ LED μόνο € 699

– Ψυγείο + Πλυντήριο + Κουζίνα εμαγέ μόνο € 699

Στη διάθεση των καταναλωτών θα βρίσκεται όπως πάντα και το ηλεκτρονικό κατάστημα www.kotsovolos.gr 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα προκειμένου να εξυπηρετήσει κάθε περιοχή της Ελλάδας.

Με αφορμή την επερχόμενη νέα σχολική και ακαδημαϊκή χρονιά και τις ευκαιρίες των καταστημάτων για γονείς και μαθητές ή φοιτητές, ο κ. Κώστας Στράτης, Εμπορικός Διευθυντής της Dixons South-East Europe (Κωτσόβολος) δήλωσε: «Η επιστροφή στα θρανία και τα έδρανα είναι για εμάς ακόμη μια ευκαιρία να δηλώσουμε στις οικογένειες τη στήριξη μας κάνοντας το καλύτερο δυνατό, προκειμένου να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις αυξημένες σύγχρονες απαιτήσεις. Μαθητές και φοιτητές μπορούν να βρουν σε εμάς τον εξοπλισμό που επιθυμούσαν σε προσιτές, πολύ χαμηλές τιμές, με ευκολίες πληρωμής αλλά και την καλύτερη υποστήριξη της αγοράς μέσα από το Support 360°.

Διαθέτουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση στην αγορά και καλούμε τους καταναλωτές να το διαπιστώσουν από μόνοι τους με μια επίσκεψη στο κοντινότερο κατάστημα Κωτσόβολος ή στο www.kotsovolos.gr».

Σχετικά με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ
Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ είναι η Νο 1 αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα. Η εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ξεκίνησε το 1950 από ένα απλό μαγαζί στην Αθήνα. Σήμερα λειτουργεί 98 καταστήματα και απασχολεί πάνω από 1.700 εργαζόμενους. Από το Σεπτέμβριο του 2004, κάτοχος της πλειονότητας του μεριδίου ιδιοκτησίας της εταιρίας είναι ο Όμιλος Dixons. Επιπλέον, η δυναμική ανάπτυξη της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ τα τελευταία χρόνια την έχει καταστήσει κυρίαρχο στην αγορά των ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα.

Η εταιρεία εξειδικεύεται στην πώληση ηλεκτρονικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, ηλεκτρονικών υπολογιστών, οικιακών συσκευών, φωτογραφικού εξοπλισμού, τηλεπικοινωνιακών προϊόντων, καθώς και στις υπηρεσίες παράδοσης, εγκατάστασης, συντήρησης, επισκευής και προστασίας των προϊόντων μετά την πώληση με τη σειρά υπηρεσιών Support 360ο.

Η Κωτσόβολος βρίσκεται στα ακόλουθα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης:

– Facebook – www.facebook.com/Kotsovolos
– Twitter – https://twitter.com/KotsovolosOn
– You Tube – http://www.youtube.com/user/Kotsovolosgreece
– Google Plus – https://plus.google.com/116092004640999302663#116092004640999302663/posts

Σχετικά με τον Όμιλο Dixons

Η Dixons είναι ένας από τους κορυφαίους Ευρωπαϊκούς ομίλους στην πώληση ηλεκτρικών ειδών. Ο Όμιλος εφαρμόζει μια πολιτική πολλαπλών καναλιών στη λιανική πώληση και το εμπόριο ηλεκτρικών ειδών, με περισσότερα από 1.300 καταστήματα και ηλεκτρονικά καταστήματα σε 28 χώρες, ενώ απασχολεί περίπου 40.000 εργαζόμενους. Κάθε χρόνο, περισσότεροι από 100 εκατομμύρια πελάτες πραγματοποιούν τις αγορές τους online και μέσα από τα καταστήματα του Ομίλου Dixons.

Οι Έλληνες καταναλωτές μπορούν να χρησιμοποιούν το site της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ στη διεύθυνση www.kotsovolos.gr, είτε για να κάνουν τις αγορές τους online, είτε για να κάνουν κράτηση των προϊόντων που τους ενδιαφέρουν (reservation), ώστε να τα παραλάβουν οι ίδιοι από το κατάστημα που τους εξυπηρετεί καλύτερα. Το site της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ είναι φιλικό προς τον χρήστη και παρέχει μέγιστη ασφάλεια ως προς τις δικτυακές συναλλαγές.

Οι αλυσίδες και οι ηλεκτρονικές αλυσίδες του Ομίλου Dixons περιλαμβάνουν τα Currys, Dixons.co.uk και PC World στη Μ. Βρετανία και Ιρλανδία, την Elkjøp στις Σκανδιναβικές χώρες, τη UniEuro στην Ιταλία, την ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ στην Ελλάδα, την ELECTRO WORLD στην Κεντρική Ευρώπη, την Ελλάδα και την Τουρκία, την PC CITY στην Ιταλία και τη Σουηδία και την Pixmania.com σε ολόκληρη την Ευρώπη.