Με αποφάσεις του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου (ΑΔΣ) Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης έγιναν προαγωγές, μεταθέσεις και τοποθετήσεις νεοπροαχθέντων δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών.

Ειδικότερα, στο βαθμό του πρόεδρου Εφετών προήχθη η εφέτης Ευφροσύνη Καλογεράτου και στο βαθμό του εισαγγελέα Εφετών προήχθη η αντεισαγγελέας Εφετών Αικατερίνη Πιστόλη.

Επίσης, προήχθησαν στο βαθμό του εφέτη οι πρόεδροι Πρωτοδικών Χρυσούλα Παπαδοπούλου, Πηνελόπη Σεραφείμη και Ελένη Μιχαλάκη, και στον βαθμό του αντεισαγγελέα Εφετών προήχθη ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ευστάθιος Βεργώνης.

Ακόμη, προάγονται στο βαθμό του προέδρου Πρωτοδικών οι πρωτοδίκες: Γ. Γρίβας, Ι. Κοσμάτος, Ιωάννα Κατσουλίδη και Παν. Καρακωνσταντής, ενώ στο βαθμό του εισαγγελέα Πρωτοδικών προήχθη η αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Έλλη-Θάλεια Συροπούλου.

Παράλληλα, με άλλες αποφάσεις του ΑΔΣ μετατίθενται στην Αθήνα ο πρόεδρος Εφετών Ι. Μαγγίνας και η εφέτης Ευαγγελία Γίτση, στον Πειραιά η εφέτης Ασημίνα Υφαντή και στη Λάρισα ο πρόεδρος Εφετών Γ. Αποστολάκης.

Τέλος, πραγματοποιήθηκαν τοποθετήσεις νεοπροαχθέντων δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών ως εξής: Στην Αθήνα τοποθετήθηκαν η εισαγγελέας Εφετών Αικατερίνη Πιστόλη, οι εφέτες Χρυσούλα Παπαδοπούλου, Πηνελόπη Σεραφείμη και Ελένη Μιχαλάκη και ο αντεισαγγελέας Εφετών Ευστ. Βεργώνης, στη Θεσσαλονίκη η πρόεδρος Εφετών Ευφροσύνη Καλογεράτου-Ευαγγέλου και στο Μεσολόγγι η εισαγγελέας Πρωτοδικών Έλλη – Θάλεια Συροπούλου.