Με νέο προσωπικό ενισχύονται τέσσερις φορείς του δημοσίου προκειμένου να καλύψουν τις άμεσες ανάγκες τους σε εποχικό προσωπικό. Αυτή την εβδομάδα ξεχωρίζουν οι 29 προσλήψεις στους δήμους Περιστερίου και Δάφνης-Υμηττού, όπως γράφει το dimosio.gr, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και η προκήρυξη για το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού.

  • Ο Δήμος Περιστερίου θα προσλάβει 22 άτομα ως εποχικό προσωπικό με τις εξής ειδικότητες: 1 ΔΕ ή ΥΕ Ηλεκτρολόγο, 1 ΔΕ ή ΥΕ Υδραυλικό, 5 ΤΕ Νοσηλευτών, 15 ΥΕ Γενικών Καθηκόντων. Αιτήσεις μέχρι 17.12.2019.

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη

  • Δήμος Δάφνης-Υμηττού: Στον Δήμο Δάφνης – Υμηττού θα προσληφθούν 7 Καθηγητές Μουσικής για να καλυφθούν οι ανάγκες που προέκυψαν από την αυξημένη ζήτηση του μαθήματος. Αιτήσεις μέχρι 14.12.2019.

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη

  • Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού: Το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού (Θεσσαλονίκη) θα προσλάβει 9 για την στελέχωση και την οργάνωση της 17ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης. Αιτήσεις μέχρι 23.12.2019.

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη

  • Οργανισμός Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού: Ο Οργανισμός Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού καλεί τους μονίμους και ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου υπαλλήλους του που υπηρετούν στον κλάδο ΠΕ Οικονομικού ή ΠΕ Οικονομικού/Διοικητικού και διαθέτουν τουλάχιστον εικοσαετή προϋπηρεσία, εφόσον επιθυμούν να οριστούν εκκαθαριστές του Ταμείου Αλληλοβοηθείας Υπαλλήλων Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Αιτήσεις μέχρι 16.12.2019.

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη