Ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από το πρωί της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη λόγω της διεξαγωγής του «Αλεξάνδρειου Λαϊκού Γύρου».

Από τις 7:00 θα απαγορευτεί η στάθμευση όλων των οχημάτων στην παραλιακή λεωφόρο Νίκης από την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου (Πλατεία Ελευθερίας) μέχρι την πλατεία Λευκού Πύργου, στην οδό Βασ. Γεωργίου από την πλατεία Λευκού Πύργου μέχρι την οδό Γ’ Σεπτεμβρίου, καθώς και στη δεξιά πλευρά της λεωφόρου Μ. Αλεξάνδρου από την οδό Γ’ Σεπτεμβρίου μέχρι το ύψος του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης.

Από τις 9:00 θα απαγορευτεί η κυκλοφορία των οχημάτων στους εξής δρόμους: στην παραλιακή λεωφόρο Νίκης από το ύψος της Ελευθερίου Βενιζέλου (Πλατεία Ελευθερίας) μέχρι την πλατεία Λευκού Πύργου, καθώς και σε όλες τις κάθετες οδούς του συγκεκριμένου τμήματος από τη συμβολή τους με τις οδούς Μητροπόλεως – Παύλου Μελά και προς το νότο, στις τρείς δεξιές λωρίδες της λεωφόρου Βασ. Γεωργίου στο τμήμα της από την πλατεία Λευκού Πύργου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Γ’ Σεπτεμβρίου, καθώς και στις τρείς δεξιές λωρίδες της λεωφόρου Μ. Αλεξάνδρου από την οδό Γ’ Σεπτεμβρίου μέχρι το ύψος του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης.

Άνδρες της Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα βρίσκονται επί ποδός προκειμένου να διευκολύνουν τους οδηγούς.