Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα στις 12 το μεσημέρι στο Καστρί Φθιώτιδας συγγενείς και φίλοι του 37χρονου άνδρα που σκοτώθηκε σε τροχαίο, γυρνώντας με το αυτοκίνητό του από γάμο στην Αθήνα.

Ο 37χρονος βρισκόταν μέσα στο αμάξι με τη γυναίκα και τα δύο από τα τέσσερα παιδιά του όταν ένα άλλο όχημα, που οδηγούσε 36χρονος από τη Στυλίδα, παραβίασε το STOP, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο αυτοκίνητο της οικογένειας.

Ο άτυχος αυτοκινητιστής, πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών στο ΚΤΕΛ Φθιώτιδας, σκοτώθηκε μόλις λίγα μέτρα πριν φτάσει στο σπίτι του σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Δείτε το βίντεο:

Η 32χρονη γυναίκα του νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση, ενώ τα δύο κοριτσάκια ηλικίας 4 και 5 ετών διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Παίδων» στην Αθήνα και βρίσκονται εκτός κινδύνου.

Ο οδηγός και ο συνοδηγός της BMW τραυματίστηκαν πολύ ελαφρά, ενώ εξετάζεται από την Τροχαία εάν ο οδηγός τελούσε ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

«Χάσαμε το καλύτερο παιδί. Δεν υπάρχουν λόγια… Δεν το λέω επειδή είμαι φορτισμένος συναισθηματικά. Ήταν όντως το καλύτερο παιδί. Ρωτήστε όποιον θέλετε. Άριστος επαγγελματίας και υπόδειγμα οικογενειάρχη. Θερμά συλληπτήρια στους οικείους του και εύχομαι ταχεία ανάρρωση στη σύζυγο και στα παιδιά του» είπε στο LamiaReport ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδας Δημήτρης Παπαναγιώτου.