Αλεξανδρούπολη: 35 άτομα περισυνελέγησαν μέσα σε αλιευτικό

Το σκάφος βρισκόταν σε δυσχερή θέση


ΕΛΛΑΔΑ
11:33
22/11/2019
Αλεξανδρούπολη: 35 άτομα περισυνελέγησαν μέσα σε αλιευτικό
17
loading

Στη διάσωση και περισυλλογή 35 προσφύγων/μεταναστών που επέβαιναν σε λέμβο η οποία βρίσκονταν σε δυσχερή θέση στη θαλάσσια περιοχή νότια της Μακρής Αλεξανδρούπολης, προχώρησε αλιευτικό σκάφος, υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, οι πρόσφυγες/μετανάστες μεταφέρονται στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

17
σχόλια
 1. avatar Μάλιστα…

  Ευτυχώς δε θέλουν να μείνουν στην Αλεξανδρούπολη γιατί σε λίγα χρόνια θα ψάχνουμε να βρούμε Έλληνες στη Θράκη!!

 2. avatar Αδύνατον ..

  Πλέον να κάνουν οτιδήποτε οι Έλληνες να σταματήσουν την εξάπλωση του Ισλάμ στην Ελλάδα.

 3. avatar 35 νέοι ΛΑΘΡΟεισβολείς

  ΛΑΘΡέποικοι - ΛΑΘΡΟμετανάστες που εισέβαλαν με το έτσι θέλω και λαθραία στη χώρα μας.

 4. avatar Ένας νέος Λίβανος φτιάχνεται

  Η κυβέρνηση έχει αντιληφθεί το μέγεθος της κρίσης; Θα γεμίσει η χώρα με παράνομα εισερχόμενους αλλοδαπούς; Μήπως ήρθε (λέω τώρα!) η ώρα να τους ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ EΠΙΤΟΠΟΥ (push back);

 5. avatar Θεριστής

  Ο αριθμός των μεταναστών που φτάνουν καθημερινά είναι τουλάχιστον 800 άτομα!. Όσοι κινούνται επί της Εγνατίας Οδού, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη συναντούν μπουλούκια ανθρώπων να περπατάνε προς Θεσσαλονίκη.

 6. avatar hope is on her way!

  Επομένως τόσο η αποβιομηχάνιση της χώρας, όσο και η αποστρατιωτικοποίησή της με μείωση θητείας, κλείσιμο στρατοπέδων (αναδιάρθρωση την ονομάζουν οι στρατιωτικές ηγεσίες) καταλήγει στην υποδοχή λαθρομεταναστών ως μόνιμων κατοίκων της χώρας. Ταυτόχρονα ο... φιλελευθερισμός συμπεριφέρεται στους πολίτες ως υπηκόους. Στην Εκάλη ή τη Βούλα άραγε θα εγκαταστήσουν κέντρα υποδοχής;

 7. avatar Διεθνοποίηση ποιού πράγματος;

  Το ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι ανίκανη να θεσπίσει ισχυρά αντικίνητρα στη λαθρομετανάστευση και στην παράνομη είσοδο, όπως γίνεται με το κοινό έγκλημα, δεν σημαίνει ότι οι άλλες χώρες πρέπει να δέχονται τους παράνομους που συνεχίζει η Ελλάδα να τους ενθαρρύνει (εξαγγελίες περί αποσυμφορήσεων, εκκλήσεις για ανοικτά ευρωπαϊκά και διεθνή σύνορα, διεθνοποίηση «μεταναστευτικού») να έρχονται εδώ. Αυτό που πρέπει να θεσπίσει είναι ισχυρότατα αντικίνητρα (αρνητικό ισοζύγιο κόστους - οφέλους) για όσους μπαίνουν παράνομα, όπως ακριβώς με το κοινό έγκλημα. Κανείς δεν θα σκέφτεται να έρθει παράνομα στην Ελλάδα αν ξέρει εκ των προτέρων ότι πχ θα τού κατασχεθούν όποια λεφτά έχει, θα τού κατασχεθούν άμεσα τα κινητά του τηλέφωνα και ότι θα παραμένει φυλακισμένος ώσπου να εκδοθεί πίσω στην αστυνομία της χώρας του, όπου πιθανόν να καταζητείται επιπλέον και για αλλά ποινικά αδικήματα ή κακουργήματα. Αν εμείς εδώ θέλουνε ανομία, ασυδοσία και μπάχαλο, δεν είναι υποχρεωμένες οι άλλες χώρες της ΕΕ και της υφηλίου να επιθυμούν το ίδιο. Όσο συνεχίζουν να κάνουν εκκλήσεις στην ΕΕ και στις χώρες του ΟΗΕ να παίρνουν τους δικούς μας παράνομους, τόσο λειτουργούν ως διαφήμιση της διακίνησης και της παρανομίας όπως ακριβώς έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015. Από το 2016, όμως ακόμα κι ο ΣΥΡΙΖΑ τους εγκλωβίζε σε κλειστά κέντρα στα νησιά και μόνο δημιουργώντας καλύτερα αντικίνητρα από ότι τώρα με την ενθάρρυνση της παρανομίας.

 8. avatar Tremendous

  Στο οικονομικό φόρουμ των Δελφών που έγινε πριν από 10 μήνες περίπου ,ένας Έλληνας καθηγητής στην ομιλία του, (μου διαφεύγει το όνομα του)τόνισε ότι,όσες φορές( 4 )στο παρελθόν, η Ελλάδα βρέθηκε σε παρόμοια με τη σημερινή θέση, η κατάληξη ήταν πάντα , Εθνική τραγωδία !!!! Αφού και τώρα όπως δείχνουν τα πράγματα με μαθηματική ακρίβεια σέ Εθνική Τραγωδία οδηγούμαστε, θα πρέπει οι ανώτατοι δικαστές και οι εισαγγελείς ,από τώρα να ετοιμάζουν το πλάνο για την τιμωρία όλων των ενόχων !!!!!!!!

 9. avatar Ν.ΚΟΝΤΟΡΟΣ

  ας πάψουμε να φοβόμαστε να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους. Κατάφεραν να είμαστε απολογητικοι κάθε φορά που είναι να πούμε κάτι κατά των δήθεν \"κακομοιρων μεταναστών\".Αστυνομεύεται η σκέψη και η άποψη,μέχρι παρατηρητήριο που κάνει μηνύσεις έχουν φτιάξει,μιλάμε για παγκόσμια δικτατορία. Δεν τους θέλουμε και εινάι δικαίωμα μας να μην τους θέλουμε,δεν έχουμε καμία υποχρέωση να βοηθήσουμε κανένα,δεν είναι ίδρυμα η χώρα,μάλιστα έχουμε βοηθήσει πολύ παραπάνω από τις δυνατότητες μας.
  Φτάνει πια,αρκετά. Θέλουμε την Ελλάδα μας για τα παιδιά μας.

 10. avatar Βρανάς Κ

  Οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ βλέπουν πόλεμο σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης, άρα όλοι είναι πρόσφυγες.
  Ρε που τους είχαμε βρει αυτούς ....

 11. avatar Καταβολή επιδόματος ενοικίου

  έως 12 μήνες και έως 630 ευρώ και εφάπαξ βοηθήματος έως 1.490 ευρώ προβλέπει το πρόγραμμα, που υλοποιείται με την υποστήριξη της ελληνικής κυβέρνησης και την χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τους παρανόμως εισελθόντες αλλοδαπούς οι οποίοι έτσι θα διευκολυνθούν για να ενταχθούν στην χώρα μας! Πρόκειται για το πρόγραμμα HELIOS του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης για την ένταξη των αλλοδαπών στην ελληνική κοινωνία. Πλέον, επωφελούμενοι του προγράμματος είναι οι πρόσφυγες, στους οποίους γνωστοποιήθηκε μετά την 1η Οκτωβρίου 2019 ότι τους χορηγήθηκε διεθνής προστασία και είναι επίσημα εγγεγραμμένοι και διαμένουν σε κάποια ανοιχτή δομή φιλοξενίας, κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης, τοπικό συντονιστικό κέντρο διαχείρισης προσφυγικής κρίσης ή σε ξενοδοχείο του προγράμματος FILOXENIA.

 12. avatar Tralala

  Η Πολωνία γιατί δεν ασχολείται με τέτοια θέματα ??? Οποίος πει γιατί δεν είναι στο δρόμο τους... Η Βουλγαρία γιατί δεν ασχολείται με τέτοια θέματα που είναι στο δρόμο τους??? Τι διαφορετικό κάνει η Βουλγαρία από την Ελλάδα?? Και γιατί οι οικονομίες και των δύο πάνε με 1000 παρόλα αυτά??

  1. avatar Στη Βουλγαρία

   Κυβερνούν πολιτικοί με ....

 13. avatar Αυτό το πρόσφυγες/μετανάστες

  κυκλοφορεί και σε μαχαιροβγάλτες/σωματέμπορους;

 14. avatar ΞΕΦΤ.ΕΛ (Ξεφτιλισμένος Έλληνας)

  Το κοράνι γράφει μέσα για την Αλ Χαιζιρια, δηλαδή την υποχρέωση που έχουν οι νεαροί μουσουλμάνοι να γίνονται μετανάστες σε χριστιανικές χώρες, με ιερή διαταγή να τίς εξισλαμισουν με κάθε τρόπο και κάθε μέσο !!! Όπως έκανε ο Μωάμεθ που έφυγε από τη Μέκκα και πήγε στη Μεδίνα , όπου ίδρυσε την ισλαμική κοινότητα και γύρισε πίσω μετά και κατέκτησε τη Μέκκα !!

 15. avatar En Sabah Nur

  35 νεοι πελατες για την black friday και μετα μεταφορα αργοτερα στην ενδοχωρα και επιδοτηση για κτισιμο νεου νοικουριου
  ...Επίδομα ενοικίου έως και €630 και εφάπαξ βοήθημα έως €1.490 για πρόσφυγες μέσω προγράμματος....

 16. avatar Δυσχερή θέση?

  Είναι γνωστά τα τσουνάμια και οι τυφώνες της Αλεξανδρούπολης

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει