Η κακοκαιρία Βικτώρια βρίσκεται σε εξέλιξη και νέο κύμα καταιγίδων αναμένεται να χτυπήσει τις επόμενες ώρες αρκετές περιοχές, μεταξύ αυτών και την Αττική.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε στο δελτίο ειδήσεων του OPEN TV ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, στην περιοχή του Αργολικού Κόλπου έχει σχηματιστεί μία κυκλωνική ροή.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που υπάρχουν, το κύμα καταιγίδων που δημιουργείται πάνω από τη θάλασσα θα κινηθεί βόρεια και ανατολικά.

Το «κύτταρο καταιγίδων», όπως το χαρακτήρισε ο μετεωρολόγος, θα πλήξει τις επόμενες τρεις με τέσσερις ώρες τμήματα της Αττικής, τη νότια Εύβοια, αλλά και τις Κυκλάδες.

Η «Βικτώρια» έφερε μάλιστα μεγάλα ύψη βροχής και χαρακτηριστικό είναι ότι στην Κέρκυρα μέσα σε 24 ώρες έπεσαν 190 τόνοι νερού ανά στρέμμα.

Όσο για την πρόγνωση του καιρού στις υπόλοιπες περιοχές της χώρα, τα φαινόμενα θα ενταθούν τις επόμενες ώρες στα ανατολικά και ηπειρωτικά τμήματα της χώρας.

Εκτός από την Αττική, την Εύβοια και τις Κυκλάδες, βροχές και καταιγίδες θα έχουμε επίσης στη βόρεια και ανατολική Πελοποννήσος, στην ανατολική Στερεά και τα Δωδεκάνησα.