Με αρκετή υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που κινούνται στην Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα προς Πειραιά, καθώς έχει δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα.

Πολύ αυξημένη είναι η κίνηση στο ύψος των ΚΤΕΛ στον Κηφισό λόγω έργων που γίνονται.

Στο μεταξύ, σε χθεσινή της ανακοίνωση η Τροχαία Αττικής ανέφερε: «Λόγω εκτέλεσης εργασιών ασφαλτόστρωσης, θα πραγματοποιηθεί προσωρινός αποκλεισμός της αριστερής και μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της μεταξύ των χ/θ 33.000 και 44.500, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, περιοχής Δήμου Ωρωπού, κατά το χρονικό διάστημα από 04 έως 15.11.2019, για τις ημέρες Κυριακή έως Παρασκευή, κατά τις ώρες 22.00΄ έως 06.00΄ της επομένης.

Κατά τις ανωτέρω εργασίες, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την εναπομένουσα (δεξιά) λωρίδα κυκλοφορίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση».

Παράλληλα, «λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής τοίχου αντιστήριξης, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος του Α/Κ Μπογιατίου (χ/θ 27,960), περιοχής Δήμου Διονύσου, κατά το χρονικό διάστημα από 05.11.2019 έως 31.01.2020, καθ΄όλη τη διάρκεια του 24ωρου, ως εξής:

  • Στένωση του κλάδου εισόδου στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε., ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.Πλήρης αποκλεισμός του αριστερού παράδρομου που ξεκινά από τον κλάδο εισόδου.

Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της οδού Ασκληπιού.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση».

(Φωτογραφία αρχείου)