Η υπόθεση εκδικάστηκε χθες στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Πατρών. Αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της συνδρομής σε εκούσια διαφυγή 13χρονης από το σπίτι της για λίγες ώρες και της αποπλάνησης ανηλίκου τόσο ως ανήλικος όσο και ως ενήλικας, βρέθηκε ο 20χρονος σήμερα, μετά την προσφυγή της οικογένειας της παθούσας στην Αστυνομία, τον Ιούνιο του 2016.

«Την αγαπούσα, δεν της έκανα κανένα κακό…», υποστήριξε στην απολογία του ο νεαρός, εκφράζοντας και στο δικαστήριο την πρόθεση που είχε τότε ακόμα και να την παντρευτεί.

Όμως, η οικογένεια της ανήλικης υποστήριξε στο δικαστήριο πως ο κατηγορούμενος είναι υπαίτιος για την ψυχολογική φόρτιση που βιώνει εδώ και τόσα χρόνια το κορίτσι, το οποίο αναγκάστηκε να τους εγκαταλείψει και να φύγει από την γενέτειρά της, βρίσκονταν θαλπωρή στο σπίτι της μεγαλύτερης της αδελφής στην Αθήνα. Η ίδια δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο καθώς όπως είπαν οι δικοί της δεν άντεχε να βιώσει ξανά τα γεγονότα εκείνης της εποχής.

Πηγή: Patrastimes.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.