Οι γιατροί αύριο θα προχωρήσουν σε στάση εργασίας

Θα πραγματοποιηθεί διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Υγείας


ΕΛΛΑΔΑ
20:55
09/10/2019
Οι γιατροί αύριο θα προχωρήσουν σε στάση εργασίας
3
loading

Στάση εργασίας προκηρύσσει για αύριο η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών - Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ) από τις 12:00 μέχρι τη λήξη ωραρίου, ώστε να διευκολυνθεί η συμμετοχή των γιατρών στην παράσταση διαμαρτυρίας που διοργανώνει η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ).

Η διαμαρτυρία έχει προγραμματιστεί για τις 13:00 έξω από το υπουργείο Υγείας, για το θέμα της ακύρωσης των κρίσεων για 208 θέσεις επιμελητών ΤΕΠ (τμήμα Επειγόντων Περιστατικών) 1ης και 2ης ΥΠε. (Υγειονομική Περιφέρεια).

Η ΟΕΝΓΕ χαρακτηρίζει «απαράδεκτη» την ενέργεια της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας να προχωρήσει στην ακύρωση των διορισμών των 208 ειδικευμένων γιατρών, τρεις μήνες μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των κρίσεων και έκδοσης των τελικών αποτελεσμάτων και προγραμματίζει κινητοποιήσεις.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar ΓΙΑΝΝΗΣ

    Από δω και πέρα πριν την ειδικότητα αυτών που κατεβαίνουν σε απεργίες (γιατροί, πυροσβέστες νοσοκόμες κλπ) παρακαλώ να βάζετε και τη λέξη "ΆΠΛΥΤΟΙ" μπροστά για να καταλαβαίνει και ο απλός κόσμος.

  2. avatar ασθενης

    Μα καλα τοσο καιρο δεν ανοιγε μυτη τωρα βρηκατε ,ρε πολλα στη τυχη δεν ειναι,τωρα που θελω να κανω χολη βρε κακο που με βρηκε...........................που να παω βρε....εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..........

  3. avatar Κλαίνε οι χήρες

    Κλαίν κι οι παντρεμένες ! Μιλάνε όλοι , έχουνε παράπονα κι οι γιατροί που διαθετουν χαυλιόδοντες προκειμένου να πιάσουν τις περιζήτητες θέσεις στα Νοσοκομεία του ΕΣΥ! Και μετά αρχίζουν τις απεργίες για απαράδεκτες συνθήκες εργασίας ! Να παραιτηθούν πάραυτα και να εργαστούν ιδιωτικά ! Κατ ‘ αρχήν η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο που οι γιατροί των νοσοκομείων του ΕΣΥ , δεν παίρνουν μετάθεση, αλλά παίρνουν σύνταξη στο ίδιο νοσοκομείο που πρωτοδιοριστηκαν με το γνωστό χαυλιόδοντα , κρατώντας και τη θέση για τον υιό η τη θυγατέρα ! Σε φυσιολογικές χώρες , δεν αλλάζουν απλώς νοσοκομείο , αλλά και πόλη ! Κι αυτό γίνεται για να μην αναπτύσσουν πελατειακές σχέσεις με την επακόλουθη ζημιά στο δημόσιο συμφέρον που υποτίθεται ότι εξυπηρετούν τα δημόσια νοσοκομεία !

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει