Δεν μετανιώνει για το tweet που είχε κάνει και της στέρησε τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η Βούλα Παπαχρήστου.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star, η αθλήτρια ερωτώμενη αν μετάνιωσε απάντησε αρνητικά, συμπληρώνοντας ότι «τιμωρήθηκα όπως έπρεπε, νομίζω ότι δεν χρειάζεται να μετανιώνουμε».

Επιπλέον, χαρακτήρισε το μήνυμα στο κοινωνικό μέσο «πλάκα». «Φυσικά και έκανα πλάκα. Το είχε βάλει πολύς κόσμος στους λογαριασμούς τους. Δεν πίστεψα ότι η δική μου αναδημοσίευση θα μπορούσε να ενοχλήσει», δήλωσε.

Όπως αποκάλυψε στον τηλεοπτικό φακό, έχει κάνει τατουάζ με την απάντησή της προς όσους την έκριναν. «Μηδενί δίκην δικάσης πριν αμφοίν μύθον ακούσης», έχει γράψει στο μπράτσο της. Δηλαδή, μην καταδικάσεις κάποιον αν πρώτα δεν ακούσεις τι έχει να σου πει.

«Δεν είπα καν τη λέξη Μαύρος. Είπα Αφρικανούς. Είναι σαν να λέω εσένα Έλληνα» απάντησε απευθυνόμενη στο δημοσιογράφο, σχολιάζοντας το μήνυμα.

«Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό», είχε αναρτήσει στο λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter, προκαλώντας σάλο.

Όσο για τη σχέση της με τον Ηλία Κασιδιάρη, τόνισε ότι πολλά πράγματα που γράφτηκαν δεν ίσχυαν. Ωστόσο, δεν παραλείπει να μιλήσει θετικά για το βουλευτή της Χρυσής Αυγής, λέγοντας ότι «εκφράζει τα λόγια του απλού πολίτη, τα περνάει μέσα στη Βουλή».

Ερωτώμενη για το περιστατικό με τη Λιάνα Κανέλλη, η αθλήτρια απάντα: «Δεν νομίζω να το ξεκίνησε πρώτος εκείνος».

«Αν ήμουν προκλητική απέναντι σε έναν άντρα και τον έβριζα δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσε. Αλλά νομίζω ότι άμα προκαλείς, πρέπει να είσαι έτοιμος για την απάντηση», δήλωσε.

Όσο για μια πιθανή συμμετοχή της στα κοινά, η ίδια το αρνείται. «Δεν γνωρίζω να κάνω πολιτική. Το αντικείμενο μου δεν είναι αυτό».

Δείτε το βίντεο με τις απαντήσεις που έδωσε η Βούλα Παπαχρήστου….