Κουράγιο στα άτομα με αναπηρία δίνει ο Νίκος Ρούσσος. Ο Νίκος κινείται με αμαξίδιο μετά από τροχαίο. Όμως, δεν χάνει στιγμή τη δύναμή του και τη θέληση να δημιουργεί.

Δημιούργησε ένα blog (keepwalkingwithnick) στο οποίο δημοσιεύει και φωτογραφίες του αλλά και στηρίζει ΑμΕΑ.
Πρόσφατα ο Νίκος Ρούσσος εμφανίστηκε και στην εκπομπή «Πάμε Πακέτο» της Βίκυς Χατζηβασιλείου για να δώσει ένα πακέτο στη σύζυγό του και να την ευχαριστήσει.

Ο πατέρας δύο παιδιών έχει πει ότι «έφτιαξα αυτό το blog ώστε να παρουσιάσω την ζωή μου μαζί με το αμαξίδιό μου, την αποκατάστασή μου και το μεγάλωμα των γιων μου! Ελπίζω ότι με αυτό τον τρόπο θα μπορέσω να βοηθήσω και άλλους που είναι στη θέση μου να δουν τη ζωή αισιόδοξα και να καταλάβουν ότι τίποτα δεν τελειώνει αν εμείς δεν το θέλουμε».

Η ζωή για το Νίκο Ρούσσο άλλαξε στις 26 Σεπτεμβρίου 2011 όταν με τη μηχανή του ξεκινούσε για να πάει στη δουλειά του, όμως, αντ’ αυτού κατέληξε στο ΚΑΤ. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και τρεις μήνες μετά γύρισε, όπως αναφέρει στο κείμενο που έχει αναρτήσει, νικητής, στο σπίτι του. Ενάμιση χρόνο μετά από το ατύχημά του δημιούργησε αυτό τον ιστότοπο για να δώσει κουράγιο σε όλους εκείνους που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα. «Να ξέρετε ότι όλα στη ζωή γίνονται για κάποιο λόγο… γι’ αυτό φίλοι μου keep walking with me», λέει.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν δημοσιεύονται στον ιστότοπό του.