Κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής στις κατεστραμμένες κεραίες στον Υμηττό

Έκκληση στους ραδιοφωνικούς σταθμούς να καταθέσουν αίτημα καταγραφής των ζημιών


ΕΛΛΑΔΑ
15:23
14/08/2019
Κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής στις κατεστραμμένες κεραίες στον Υμηττό
2
loading

Να καταθέσουν αίτημα για να προχωρήσει η καταγραφή των ζημιών στις εγκαταστάσεις τους από τη φωτιά στον Υμηττό καλεί η Περιφέρεια Αττικής τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, για να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατό η αποκατάσταση και επαναλειτουργία τους.

Ήδη με εντολή της περιφερειάρχη Ρένας Δούρου κλιμάκιο με υπαλλήλους της περιφέρειας μετέβη στην περιοχή όπου βρίσκονται οι κεραίες, ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών καθώς και κινητής τηλεφωνίας, οι οποίες υπέστησαν ζημιές από τη φωτιά. Μετά την καταγραφή των ζημιών, αναζητήθηκαν στοιχεία επικοινωνίας των ενδιαφερόμενων, με σκοπό την ενημέρωση για τη διαδικασία καταγραφής των ζημιών και την παροχή στοιχείων επικοινωνίας με την αρμόδια υπηρεσία του Κεντρικού Τομέα Αθηνών.

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, έχει γίνει τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Ένωσης Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Ραδιοφωνικών Σταθμών Αττικής (ΕΙΙΡΑ), Τάκη Κωστάκη, ενώ οι προσπάθειες συνεχίζονται για την ενημέρωση και των υπόλοιπων ενδιαφερομένων, ώστε να υποβληθούν τα σχετικά αιτήματα και να γίνει η καταγραφή των ζημιών,τ όπως προβλέπεται από την αρμόδια επιτροπή.

Η κ. Δούρου δήλωσε σχετικά: «Η επικοινωνία, η ενημέρωση και η ψυχαγωγία, στις οποίες έχουν δικαίωμα όλοι οι πολίτες, δέχθηκαν βαρύ πλήγμα από τη μεγάλη πυρκαγιά στον Υμηττό. Οι φωνές των σταθμών που σίγησαν μέσα σε λίγη ώρα, πρέπει να ακουστούν ξανά όπως επιβάλλει ο πλουραλισμός του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου. Είναι θέμα Δημοκρατίας. Για το λόγο αυτό η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής βρίσκεται αρωγός στην προσπάθεια αποκατάστασης των τεχνικών υποδομών των σταθμών».

Για περισσότερες πληροφορίες οι εκπρόσωποι των εταιρειών μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Ανάπτυξης Περιφερειακής Ενότητας του Κεντρικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής, ώστε να ενημερωθούν για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί, στα παρακάτω τηλέφωνα επικοινωνίας: 213 210 1371, 213 210 1340, 213 210 1330, 213 210 1391.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar .jim

    «Οτοστόπ» στο Λιμενικό έκανε ο Σίμος Κεδίκογλου για να φτάσει στην Εύβοια
    Το Λιμενικό χρησιμοποίησε, χωρίς καμιά δικαιοδοσία, ο Σίμος Κεδίκογλου για να μεταβεί από την Τήνο στη Μύκονο!!!

  2. avatar Chrisliam

    Πολυ σωστο να γινει η καταγραφη των ζημιων απο τη πυρκαγια.Μεγαλο λαθος ομως με βαση καταγγελια ραδιοσταθμου να αρνειται το δασαρχειο να εγκρινει αιτημα του ραδιοσταθμου προληπτικα για καθαρισμο του χωρου που ο καθε ραδιοσταθμος εχει τον μηχανολογικο εξοπλισμο στις κεραιες του Υμητου.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει