Επειδή η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, ξεκίνησε με επιτυχία την πορεία σου στην αγορά εργασίας επιλέγοντας την κορυφαία Σχολή στον χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης.

Με διάρκεια φοίτησης μόνο 5 εξάμηνα (συμπεριλαμβανομένης της πρακτικής άσκησης) αποκτάς κρατικό δίπλωμα, αναγνωρισμένο στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Το ΙΕΚ ΣΒΙΕ είναι η μοναδική σχολή με εγγυημένη επιτυχία στις εξετάσεις πιστοποίησης (93%). Χάρη στην άψογη θεωρητική και εργαστηριακή προετοιμασία σου από την πρώτη στιγμή της φοίτησης σου, η είσοδος σου στον επαγγελματικό στίβο γίνεται γρήγορα πραγματικότητα.

Με πορεία 52 ετών στον χώρο της εκπαίδευσης και περισσότερους από 50.000 απόφοιτους, η ΣΒΙΕ εγγυάται σπουδές με προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης ακόμα και στο εξωτερικό. Οι 1000 και πλέον συνεργαζόμενοι φορείς του ΙΕΚ ΣΒΙΕ πιστοποιούν το κύρος και την αξιοπιστία του.

Η αποκλειστική συνεργασία του ΙΕΚ ΣΒΙΕ με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών διευρύνει τους γνωστικούς ορίζοντες των σπουδαστών του, προσφέροντας τους μια μοναδική μαθησιακή και επαγγελματική εμπειρία.

Η αμειβόμενη πρακτική άσκηση των σπουδαστών σε επιλεγμένους επαγγελματικούς φορείς της Ευρώπης μέσω του προγράμματος Erasmus+ και του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά ανταγωνιστικά και μοναδικά πλεονεκτήματα της Σχολής, το οποίο την διαφοροποιεί στο σύνολο των ιδιωτικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Με γνώμονα τις ολοένα αυξανόμενες  ανάγκες της σύγχρονης αγοράς εργασίας, η ΣΒΙΕ δίνει δυναμικά το «παρών» και σε άλλους, εξίσου σημαντικούς τομείς της ελληνικής οικονομίας: μαγειρική, ζαχαροπλαστική, ξενοδοχειακά, αισθητική, παιδαγωγικά, προπονητική, οικονομία και διοίκηση, ανήκουν πλέον στις επιλογές του υποψήφιου σπουδαστή ΣΒΙΕ.

Συγκεκριμένα:

  • Η ΣΒΙΕ δημιουργεί την Πρώτη Vegan Σχολή μαγειρικής στην Ευρώπη με την υπογραφή του κορυφαίου vegan chef Νίκου Γαϊτάνου.
  • Ο δημοφιλής σεφ Γιάννης Αποστολάκης είναι δίπλα στους σπουδαστές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής και μυεί τους αυριανούς επαγγελματίες στα μυστικά της σύγχρονης ελληνικής και ξένης κουζίνας, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.
  • Ο τομέας αισθητικής συνεργάζεται αποκλειστικά με την Ακαδημία Ποδολόγων Ελλάδος και σου δίνει τη δυνατότητα επαγγελματικής εξειδίκευσης στην ποδολογία με το κύρος των ειδικών!
  • Κορυφαίοι αθλητές με ευρωπαϊκές και διεθνείς διακρίσεις στον χώρο του μπάσκετ, της κολύμβησης, του volley και άλλων αθλημάτων  εκπαιδεύουν με την τεράστια εμπειρία τους σπουδαστές της προπονητικής. Ενδεικτικά ο Γενικός Διευθυντής των τμημάτων υποδομής – ακαδημιών μπάσκετ του Παναθηναϊκού (PAO BC ACADEMY) και team manager της ομάδας μπάσκετ ανδρών, Φραγκίσκος Αλβέρτης αναλαμβάνει τα ηνία στην εκπαίδευση των προπονητών του ΙΕΚ ΣΒΙΕ.
  • Επιπλέον ο Γιάννης Δρυμωνάκος, ο πρώτος Έλληνας κολυμβητής που κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης με  8 πανελλήνια ρεκόρ στην κολύμβηση,  7 τελικούς σε Παγκόσμιους Αγώνες, 7 Μετάλλια σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και 3 Συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες θα διδάξει στους σπουδαστές τα μυστικά του υγρού στίβου.
  • Η Βάσω Καραντάσιου παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο beach volley θα διαμορφώσει με την πλούσια εμπειρία της επιτυχημένους προπονητές ομαδικών αθλημάτων. Με 74 Διεθνείς διακρίσεις, 12 Πανελλήνια Πρωταθλήματα, 3 Συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες, η προσθήκη της Καραντάσιου στο εκπαιδευτικό δυναμικό του ΙΕΚ ΣΒΙΕ προσδίδει ιδιαίτερο κύρος στις σπουδές προπονητικής.
  • Η GRAFTS, o μεγαλύτερος πάροχος εκπαίδευσης στον χώρο του fitness στην Ελλάδα και την Κύπρο, προσφέρει εξειδικευμένα σεμινάρια στους σπουδαστές της ΣΒΙΕ, τα οποία αποτελούν επιπρόσθετα επαγγελματικά εφόδια.

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΣΒΙΕ στην καρδιά της Αθήνας, τα πλήρως εξοπλισμένα εργαστήριά του, οι έμπειροι και καταξιωμένοι καθηγητές του, η δυναμική σχέση του με την αγορά εργασίας, την οποία κάθε χρόνο στελεχώνουν με επιτυχία οι απόφοιτοι του, συνθέτουν το προφίλ της Σχολής που αποτελεί την καλύτερη επιλογή  στον τομέα της επαγγελματικής εκπαίδευσης.

Find us on:

 ieksvie

 

 ieksvie

 

Πλ. Κάνιγγος 15-17, 10677, Αθήνα

210 32.32.323

[email protected]