Τη ζωή του έχασε ένα 6χρονο παιδί από το Ισραήλ, που έκανε διακοπές με την οικογένεια του σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου, στην Κρήτη. Το παιδί πνίγηκε στα νερά της πισίνας του ξενοδοχείου, μπροστά στα τρομοκρατημένα μάτια μελών της οικογένειάς του και άλλων τουριστών, χθες το απόγευμα.

«Κληθήκαμε στο σημείο και σπεύσαμε άμεσα με ασθενοφόρο, αλλά και μικρό όχημα με το γιατρό. Στο ξενοδοχείο έφτασε και ασθενοφόρο από ιδιωτικό ιατρικό κέντρο της περιοχής. Το 6χρονο παιδί ήταν σε κατάσταση ανακοπής μετά από πνιγμό. Επί 20 λεπτά τρεις γιατροί επιχειρούσαν να το επαναφέρουν, ενώ η προσπάθεια συνεχίστηκε και στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου στο οποίο μεταφέρθηκε. Δυστυχώς, όμως, το παιδί δεν επανήλθε», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο εκπρόσωπος συντονιστικού του ΕΚΑΒ Κρήτης Γιάννης Ζαφειρίου.

Είναι το δεύτερο περιστατικό πνιγμού σε πισίνα μέσα σε λίγες ώρες, μετά την τραγωδία στη Ρόδο με τις δύο αδελφές, 17 και 19 ετών, που έχασαν τη ζωή τους μέσα στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου έκανα διακοπές.

(φωτογραφία αρχείου)