Συγκλονίζει η τραγωδία που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης σε ξενοδοχείο της Ιαλυσού στη Ρόδο.

Δύο αδερφές ηλικίας 17 και 19 ετών πνίγηκαν, καθώς κολυμπούσαν στην πισίνα του ξενοδοχείου, σύμφωνα με όσα αναφέρει η dimokratiki.gr.

Όπως σημειώνει η rodiaki το ΕΚΑΒ παρέλαβε αρχικά την μία κοπέλα που ήταν στην επιφάνεια της πισίνας και είχε ακόμα τις αισθήσεις της. Παρά τις προσπάθειες, όμως, κατέληξε λίγη ώρα αργότερα. Η δεύτερη κοπέλα βρισκόταν στον πάτο της πισίνας και δεν φαινόταν.Οι διασώστες επέστρεψαν στο σημείο και την παρέλαβαν, αλλά όλα είχαν πλέον τελειώσει.

Σύμφωνα με την rodiaki η μία κοπέλα προσπάθησε να σώσει την άλλη, αλλά δυστυχώς βρήκαν και οι δύο τραγικό θάνατο.

Για το περιστατικό, ενημερώθηκε και ο εισαγγελέας υπηρεσίας, που έδωσε εντολή στους αξιωματικούς του ΑΤ Ρόδου να προχωρήσουν στη σύλληψη των υπευθύνων του ξενοδοχείου και να πραγματοποιήσουν έρευνα για τα αίτια που οδήγησαν τις δύο κοπέλες στον θάνατο.

Οι υπεύθυνοι της ξενοδοχειακής μονάδας και συγκεκριμένα ο διευθυντής και ο ναυαγοσώστης (ο οποίος δεν βρισκόταν εκεί αφού είχε λήξει το ωράριο του) πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα Πέμπτη πρωί στον εισαγγελέα της Ρόδου, που θα αποφασίσει εάν ασκηθούν εναντίον τους κατηγορίες, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

Οι έρευνες από την πλευρά των αστυνομικών αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη.