Η αυλαία στην τελευταία πράξη του δράματος που εκτυλίχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, έξω από γνωστό κλαμπ της Πάτρας, στην οδό Σαχτούρη, με την εν ψυχρώ δολοφονία δύο νέων ανθρώπων, έπεσε την Παρασκευή το απομεσήμερο, στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά, στο Β΄ Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών, στη Λεύκα.

Εκεί τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία του δεύτερου θύματος της ματωμένης εκείνης νύχτας, παρουσία λαοθάλασσας, αφού, όπως αναφέρει το attacktv.gr, το πλήθος των συγγενών και φίλων του 31χρονου Κώστα Φράγκου κατέκλυσε κυριολεκτικά το χώρο του Κοιμητηρίου, θέλοντας να συμπαρασταθεί στο δράμα που βιώνει η οικογένειά του.

Τελευταίο αντίο είπαν στον Κ. Φράγκου και οι συναθλητές του, καθώς και διοικητικά στελέχη από το άθλημα της πυγμαχίας, το οποίο υπηρέτησε επί χρόνια, αποκομίζοντας και αρκετές διακρίσεις.

Δυνατό χειροκρότημα και ιαχές “αθάνατος”

Τη στιγμή που το φέρετρο με τη σορό του 31χρονου Κώστα έβγαινε από το Ναό ο τόπος σείστηκε από τα χειροκροτήματα των αμέτρητων φίλων του εκλιπόντος, που συνδυάστηκαν με την ιαχή “αθάνατος”.

Συντετριμμένοι σε όλη τη διάρκεια της εξοδίου ακολουθίας και, στη συνέχεια, της ταφής του αγαπημένου τους έστεκαν οι γονείς του Κώστα, ο δίδυμος αδελφός και συναθλητής του, Αλέξανδρος (για τον οποίο πολλοί υπέθεσαν ότι ήταν ο πραγματικός δεύτερος στόχος των αδίστακτων δολοφόνων), καθώς και η γιαγιά και ο παππούς του, που έμελλε στα γεράματά τους να γευτούν κι αυτό το πικρό ποτήρι.

Ανάλογες σπαρακτικές σκηνές διαδραματίστηκαν λίγο νωρίτερα κι έξω από το σπίτι του Κώστα Φράγκου, όπου είχαν συγκεντρωθεί πλήθος συγγενείς και φίλοι κι απ’ όπου πέρασε η νεκροφόρα με το γαζωμένο από τις σφαίρες κορμί του.