Ο Σάκης Αρναούτογλου με ανάρτηση του στο Facebook προειδοποιεί ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για την έλευση έντονου κύματος ζέστης στις αρχές Αυγούστου.

Όπως αναφέρει ο κ. Αρναούτογλου, «μετά από μια μικρή πτώση που θα παρουσιάσει η θερμοκρασία στις αρχές και περίπου μέχρι και την Τετάρτη γερή δείχνει η αναρρίχηση του υδραργύρου στις περισσότερες περιοχές της χώρας κυρίως προς τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας όπου σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία πολύ θερμές αέριες μάζες από τη βόρεια Αφρική δείχνουν αποφασισμένες να κινηθούν ανατολικότερα».

ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΝΤΟΝΟ ΚΥΜΑ ΖΕΣΤΗΣ ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ!Φίλες και φίλοι!Μετά από μια μικρή πτώση που παρουσιάσει η θερμοκρασία στις αρχές και περίπου μέχρι και την Τετάρτη γερή δείχνει η αναρρίχηση του υδραργύρου στις περισσότερες περιοχές της χώρας κυρίως προς τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας όπου σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία πολύ θερμές αέριες μάζες από τη βόρεια Αφρική δείχνουν αποφασισμένες να κινηθούν ανατολικότερα. (κάντε κλικ πάνω στο βίνεο για να δείτε την κίνηση του)Λεπτομέρειες όσον αφορά στη διάρκεια του, στις μέγιστες θερμοκρασίες και σε ποιες περιοχές αυτές θα σημειωθούν ,θα υπάρχουν μέσα από τη σελίδα μου στο facebook! :)Για να μη χάνετε τον …καιρό σας. Με εκίμηση Σάκης Αρναούτογλου

Posted by Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou on Saturday, 27 July 2019

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.