Ένα αστικό λεωφορείο συγκρούστηκε με αγριογούρουνο χθες το βράδυ στη Φθιώτιδα.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν το αστικό έκανε το τελευταίο δρομολόγιο για Ανθήλη, λίγο μετά τις 10:00 το βράδυ. Την ώρα που κινούνταν στον παράδρομο, πετάχτηκε ξαφνικά ένα πολύ μεγάλο αγριογούρουνο.

Ο οδηγός προσπάθησε να ακινητοποιήσει το όχημα, ωστόσο δεν είχε περιθώρια αντίδρασης, αφού στο συγκεκριμένο σημείο του παραδρόμου δεν υπάρχει φωτισμός και το άτυχο ζώο πετάχτηκε ξαφνικά προσπαθώντας να διασχίσει κάθετα το δρόμο.

Οι λιγοστοί επιβάτες του λεωφορείου αισθάνθηκαν για τα καλά το δυνατό μπαμ, ενώ το αγριογούρουνο μετά τη σύγκρουση, διέφυγε μέσα στα χωράφια χτυπημένο.

Το αστικό έπαθε αρκετή ζημιά και όπως λένε οι κάτοικοι της Ανθήλης, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουν αγριογούρουνο στον παράδρομο.

«Από αυτόν τον δρόμο κινούμαστε πολλές φορές καθημερινά, ανεβοκατεβαίνοντας στη Λαμία για δουλειές και φροντιστήρια των παιδιών. Δεν θέλω να φανταστώ τι θα γινόταν αν στη θέση του λεωφορείου ήταν μηχανάκι ή ΙΧ… υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με το φωτισμό, όπως εδώ στο ύψος του “Καταραχιά” , που οι αρμόδιοι πρέπει να το δουν άμεσα, πριν έχουμε κάποιο σοβαρό ατύχημα….», είπε διερχόμενος οδηγός από την Ανθήλη.