Ράγισαν και οι πέτρες στην κηδεία της 25χρονης Κατερίνας που έχασε τη ζωή της από τα πυρά αδίστακτου κακοποιού στα Ίσθμια.

Η κηδεία πραγματοποιήθηκε στις 6 το απόγευμα στο κοιμητήριο της Ζωοδόχου Πηγής, στην Κόρινθο, ενώ κανείς από το περιβάλλον της άτυχης κοπέλας, η οποία κηδεύτηκε ντυμένη νύφη, δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ακόμα το χαμό της. Οι οικείοι της ζητούν την απονομή δικαιοσύνης για τον άδικο χαμό της κοπέλας.

Στο μεταξύ, νέα στοιχεία γύρω από τη δραματική ιστορία της έρχονται στην επιφάνεια.

Ο τραγικός αυτός θάνατος ήρθε να επισφραγίσει μία σειρά από δραματικά περιστατικά, τα οποία όμως δεν της στέρησαν το κουράγιο και συνέχισε να αγωνίζεται για τη ζωή της, εργαζόμενη ως λογίστρια ξενοδοχείου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ένα από αυτά τα δραματικά περιστατικά, που εμπεριέχει το στοιχείο της τραγικής ειρωνείας της τύχης, είναι ότι πριν από μερικά χρόνια, την ίδια ημερομηνία που η Κατερίνα έφυγε από τη ζωή, είχε υποβληθεί η γιαγιά της σε αφαίρεση νεφρού, προκειμένου να δοθεί στον πατέρα της με μεταμόσχευση για να καταφέρει να ζήσει. Δυστυχώς, τελικά ο πατέρας της δεν κατάφερε να ζήσει.

Φωτογραφίες από το ekorinthos.gr