Άσκηση Μείζονος Ατυχήματος στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας

Δείτε φωτογραφίες από τα διάφορα στάδια


ΕΛΛΑΔΑ
19:50
07/06/2019
Άσκηση Μείζονος Ατυχήματος στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας
loading

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας (ΝΣ), άσκηση Μείζονος Ατυχήματος, όπως ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού. Η άσκηση έγινε υπό τη διεύθυνση του συντονιστικού κέντρου του ΝΣ και του Διοικητή ΝΣ Αρχιπλοίαρχου (Μ) Αθανάσιου Σάμπου ΠΝ, παρουσία του Συντονιστή Επιθεωρήσεων της Γενικής Επιθεώρησης Πολεμικού Ναυτικού (ΓΕΠΝ) Αρχιπλοίαρχου (Μ) Λουκά Ανδρέου ΠΝ.

Στην άσκηση συμμετείχαν, προσωπικό και μέσα του Πολεμικού Ναυτικού από το Αρχηγείο Στόλου (ΑΣ) και το ΝΣ. Επίσης συμμετείχε με προσωπικό και μέσα ο Ειδικός Διακλαδικός Λόχος ΠΒΧ Άμυνας (ΕΔΛΟ/ΠΒΧ), η Κινητή Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών (206 ΠΑΥ/ΚΟΜΑΚ) της Πολεμικής Αεροπορίας, το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή (ΛΣ- ΕΛ.ΑΚΤ.), η Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ), το Πυροσβεστικό Σώμα (ΠΣ), εθελοντές της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών (ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.) καθώς και εκπρόσωποι της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ), του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ), του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) και του Ερυθρού Σταυρού.

Κατά την άσκηση ελέγχθηκε η πληρότητα σχεδίασης αντιδράσεων, ο βαθμός ετοιμότητας και η ικανότητα διεύθυνσης και συντονισμού των εμπλεκόμενων φορέων για αντιμετώπιση ειδικών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει