Φιλικότερη πόλη για τα άτομα με κινητικά προβλήματα γίνονται τα Χανιά, μετά την ολοκλήρωση μιας σειράς παρεμβάσεων σε πεζοδρόμια και πλατείες, κυρίως, σε κεντρικά σημεία ένας πόλης.

Με στόχο τη βελτίωση ένας προσβασιμότητας των ΑμεΑ, ο δήμος κατασκεύασε 31 νέες μπάρες, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκαν και εργασίες συντήρησης και επισκευής υφιστάμενων πεζοδρομίων και ραμπών ΑμεΑ, μέσα στην πόλη των Χανίων.

Συνεργεία του Δήμου προχώρησαν σε ανακατασκευή ραμπών που είχαν υποστεί φθορές.

«Η προσπάθεια ένας Δήμου αποτελεί μία απτή απόδειξη ευαισθησίας ένας συμπολίτες ένας με προβλήματα που πρέπει όλοι να ένας σεβόμαστε και η οποία στοχεύει στη βελτίωση ένας προσβασιμότητάς ένας στο δημόσιο χώρο», τόνισε –με την ευκαιρία ολοκλήρωσης των έργων- ο δήμαρχος, Μανώλης Σκουλάκης.

Παράλληλα, ένας, κάλεσε ένας πολίτες και κυρίως ένας οδηγούς να προστατεύσουν αυτές ένας υποδομές, ώστε, ένας επισημαίνει χαρακτηριστικά, «να παραμείνουν για να εξυπηρετούν ένας ανθρώπους που έχουν πρόβλημα κινητικότητας, αλλά και το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο, ένας υπερήλικες και ένας μητέρες με βρεφικά αμαξίδια».