Χωρίς μετρό και τραμ από τις 9 το βράδυ της Δευτέρας έως τη λήξη της βάρδιας

Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι


ΕΛΛΑΔΑ
0:14
03/06/2019
Χωρίς μετρό και τραμ από τις 9 το βράδυ της Δευτέρας έως τη λήξη της βάρδιας
1
loading

Στάση εργασίας πραγματοποιούν σήμερα Δευτέρα οι εργαζόμενοι στο μετρό (γραμμές 2 & 3) και στο τραμ από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό (ΣΕΛΜΑ) και ο Σύλλογος Εργαζομένων Τραμ (ΣΕΤ) με ανακοίνωσή τους διαμαρτύρονται «για τη συνεχιζόμενη μεθόδευση απαξίωσης των δομών και των μέσων της ΣΤΑΣΥ, όπως αυτές προκύπτουν από την τραγική έλλειψη υλικών, ανταλλακτικών, αναλώσιμων και προσωπικού».

Και συνεχίζει η ανακοίνωσή τους, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων: «Ζητάμε από την πολιτική ηγεσία των υπουργείων Μεταφορών και Οικονομικών, λύσεις και απαντήσεις, προκειμένου να εξασφαλιστεί στο ακέραιο η απρόσκοπτη παροχή συγκοινωνιακού έργου, προσιτό οικονομικά για τους πολίτες, προκειμένου να παραμείνει το σιδηροδρομικό δίκτυο ασφαλές και αξιόπιστο για το επιβατικό κοινό, διατηρώντας τη μορφή κοινωνικού αγαθού, όπως αρμόζει άλλωστε σε κάθε πολιτισμένο κράτος. Εμείς οι εργαζόμενοι, ως αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας, που έχουμε πληγεί ανεπανόρθωτα, από όλους τους μνημονιακούς νόμους τόσο ηθικά, ψυχολογικά και οικονομικά, με καταστρατήγηση των εργασιακών δικαιωμάτων, διατρανώνουμε την αντίθεσή μας, στην πολιτική διάλυσης, αποδόμησης και ξεπουλήματος σε τιμή ευκαιρίας, των δημοσίων αστικών συγκοινωνιών».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Voidi

    Γιατί θα πρέπει να ταλαιπωρείται το κοινό, και όχι τα υψηλά στέλεχη των επιχειρήσεων (διαμαρτυρία έξω απο το σπιτι τους) ή οι υπεύθυνοι, μόνο οι συνδικαλιστές το ξέρουν αυτό το μυστήριο....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει