Είναι η Μαρία που μετά τη γέννηση του παιδιού της σκέφτεται ακόμη περισσότερο την υγεία και την ασφάλεια της οικογένειας της.

Είναι ο Γιώργος που μετά το ατύχημα ταλαιπωρήθηκε από τις ελλείψεις της δημόσιας περίθαλψης.

Είναι ο Κώστας και η Μυρτώ που φτάνοντας στην πέμπτη δεκαετία της ζωής τους, νιώθουν την αβεβαιότητα που κυριαρχεί στον κλάδο της δημόσιας υγείας.

Ή ο Θανάσης που τελευταία αμελεί τα ετήσια check up γιατί σκέφτεται την αναμονή μέχρι να γράψει και να κάνει τις εξετάσεις.

Είσαι εσύ και εγώ που βλέπουμε τις ελλείψεις σε φάρμακα, εξοπλισμό και αναλώσιμα στα δημόσια νοσοκομεία και αισθανόμαστε ανήμποροι να προστατεύσουμε το πολυτιμότερο αγαθό μας, την υγεία μας.

Για όλους εμάς υπάρχει δίπλα μας μια ασφαλιστική που κατανοεί τους φόβους και τις ανησυχίες μας και είναι εδώ για να μας προσφέρει την ασφάλιση που μας ταιριάζει.

Για την MINETTA αποτελεί προτεραιότητα να εξασφαλίσει για εμάς την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση, σε ένα αξιοπρεπές περιβάλλον τόσο στις διαγνωστικές εξετάσεις όσο και στη νοσοκομειακή φροντίδα.

Με τα εξωνοσοκομειακά προγράμματα πρωτοβάθμιας φροντίδας, MINETTA Aid και Aid Plus, το πρόγραμμα ΜΙΝΕΤΤΑ CARE και το νοσοκομειακό πρόγραμμα ΜΙΝΕΤΤΑ Top Plus, έρχεται να δώσει λύση στις σημερινές ανάγκες για ουσιαστική και ολοκληρωμένη κάλυψη της υγείας μας σε πολύ προσιτό κόστος.

Καθένας από εμάς είναι ξεχωριστός. Για όλους μας όμως η προστασία και η ασφάλεια της υγείας μας αποτελεί προτεραιότητα.

MINETTA Aid & Aid Plus

Τα MINETTA Aid και Aid Plus είναι εξωνοσοκομειακά προγράμματα πρωτοβάθμιας φροντίδας που προσφέρουν απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις, απεριόριστες διαγνωστικές εξετάσεις αλλά και φυσικοθεραπείες, επείγοντα περιστατικά, καθώς και δωρεάν check up.

Και όλα αυτά σε ένα ευρύ δίκτυο πολυϊατρείων, ιδιωτικών ιατρείων και συμβεβλημένων νοσοκομείων.

ΜΙΝΕΤΤΑ CARE

Το πρόγραμμα ΜΙΝΕΤΤΑ CARE παρέχει πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια περίθαλψη με ουσιαστικές καλύψεις, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κόστος, ενώ ασφαλίζονται εντελώς δωρεάν τα παιδιά έως 14 ετών (μέχρι δύο παιδιά), όταν και οι δυο γονείς είναι ασφαλισμένοι στο πρόγραμμα.

MINETTA Top Plus

Το νέο νοσοκομειακό πρόγραμμα ασφάλισης Top Plus αφορά άτομα ηλικίας από 1 μηνός έως 65 ετών.

Αποτελεί ένα «πλούσιο» σε παροχές πρόγραμμα με ιδιαίτερα προσιτό και ανταγωνιστικό ασφάλιστρο που θα θωρακίσει την υγεία σας, παρέχοντας εγγύηση ανανέωσης του συμβολαίου με τους ίδιους όρους και παροχές.

Επειδή, η υγεία είναι προτεραιότητα όλων μας ενημερωθείτε σήμερα για τις ολοκληρωμένες παροχές νοσοκομειακής και εξωνοσοκομειακής περίθαλψης που προσφέρει η MINETTA Ασφαλιστική.

Απευθυνθείτε στον ασφαλιστικό σας σύμβουλο ή στην σελίδα της Εταιρείας minetta.gr και ενημερωθείτε εκτενέστερα.