«Απάτη με τα χρήματα της εισφοράς αλληλεγγύης»

Η ΑΔΕΔΥ κατηγορεί την κυβέρνηση


ΕΛΛΑΔΑ
16:42
22/02/2013
«Απάτη με τα χρήματα της εισφοράς αλληλεγγύης»
3
loading

Για «τεράστια απάτη» της κυβέρνησης έναντι των ανέργων και των εργαζομένων κάνει λόγο η ΑΔΕΔΥ, καταγγέλλοντας τη μη απόδοση των εισφορών αλληλεγγύης των δημοσίων υπαλλήλων (2% επί των αποδοχών τους) στους ανέργους.

Η ΑΔΕΔΥ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι παρακρατεί τις εισφορές των δημοσίων υπαλλήλων, περικόπτοντας ακόμη περισσότερο τους μισθούς τους «όχι για την αντιμετώπιση της ανεργίας, αλλά για λογαριασμό των δανειστών», αφού τα χρήματα της εισφοράς αλληλεγγύης καταλήγουν στη «μαύρη τρύπα» των ελλειμμάτων και του δημοσίου χρέους.

Η Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ καταγγέλλει την αναλγησία και την προσπάθεια εξαπάτησης εργαζομένων και ανέργων εκ μέρους της κυβέρνησης και απαιτεί την επιστροφή των χρημάτων στον ΟΑΕΔ και την άμεση λήψη ουσιαστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της ανεργίας και την προστασία των ανέργων.

Υπενθυμίζεται ότι το θέμα έχει προκαλέσει από χθες θύελλα αντιδράσεων από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, μετά και από σχετικό δημοσίευμα που επικαλείτο ανεπίσημη έκθεση του ΟΑΕΔ προς κυβερνητικούς παράγοντες, σύμφωνα με την οποία «δεν έχει αποδοθεί ποτέ στον Οργανισμό οποιοδήποτε ποσό της εισφοράς».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Ομηρος ομηρόπουλος

    ΡΩΤΑΩ 😕 ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ??

  2. avatar daidalos

    Μα γιατί λένε συνειδητά ψέμματα, μέχρι πριν 2-3 μήνες είχαμε πρωτογενές έλλειμα, δλδ φράγκο δεν πήγαινε στους δανειστές αλλά το αντίθετο. Τα λεφτά αυτά πάνε σε δαπάνες του δημοσίου, γιατί μεν στους Δ/Υ τα κόβουν, αλλά τα παίρνουν κ απο τους ιδιωτικούς υπαλλήλους

  3. avatar Nikos-Nikos .

    ΣΙΓΑ ΤΟ ΝΕΟ . . . Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ . . . . .

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει