Εκλογές 2019: Ανοιχτά τα διόδια τις επόμενες δύο Κυριακές

Χωρίς αντίτιμο οι διελεύσεις - Δωρεάν από την Παρασκευή για τους εκλογικούς αντιπροσώπους


ΕΛΛΑΔΑ
8:20
23/05/2019
Εκλογές 2019: Ανοιχτά τα διόδια τις επόμενες δύο Κυριακές
1
loading

Ανοιχτά θα είναι τα διόδια τις επόμενες δύο Κυριακές, 26 Μαΐου και 3 Ιουνίου, και οι πολίτες θα περνούν χωρίς να πληρώνουν το αντίτιμο, προκειμένου να διευκολυνθούν στις μετακινήσεις τους για να ψηφίσουν στις Ευρωεκλογές και τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές.

Με απόφαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστου Σπίρτζη διασφαλίστηκε η ελεύθερη διέλευση χωρίς καταβολή διοδίων των πολιτών σε όλους τους μεγάλους αυτοκινητοδρόμους της χώρας, στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου και στην Αττική Οδό.

Οι ελεύθερες διελεύσεις από όλους τους σταθμούς διοδίων της χώρας θα ισχύσουν την Κυριακή 26 Μαΐου 00:00 ως τις 24:00, όπως επίσης και την Κυριακή 2 Ιουνίου 00:00 ως τις 24:00 μ.μ.

Όσον αφορά τους δικαστικούς αντιπροσώπους που θα μεταβούν για την εκτέλεση των καθηκόντων τους, θα είναι ελεύθερη η διέλευση τους από τους σταθμούς διοδίων από την Παρασκευή  24 Μαΐου στις 6:00 π.μ. έως και την Δευτέρα 27 Μαΐου  στις 24:00 μ.μ., καθώς και από την Παρασκευή  31 Μαΐου στις 6:00 π.μ. έως και την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019 στις 24:00 μ.μ..

Σημειώνεται ότι η διέλευση χωρίς την επιβολή διοδίων θα γίνεται με την επίδειξη του εγγράφου τοποθέτησης του Δικαστικού Αντιπροσώπου και του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας τους.

Ειδικότερα, χωρίς διόδια θα πραγματοποιηθούν  οι  διελεύσεις επιβατικών Ιδιωτικής Χρήσης και δικύκλων οχημάτων (κατηγορίες 1 και 2) στους εξής οδικούς άξονες:
• Αυτοκινητόδρομος Ελευσίνα – Κόρινθος – Πάτρα – Παράκαμψη Πάτρας (Ολυμπία Οδός)
•Γέφυρα Ρίου -Αντιρρίου
• Αυτοκινητόδρομος Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και Λεύκτρο – Σπάρτη (Μορέας)
* Αυτοκινητόδρομος Ιόνια οδός και τμήμα ΠΑΘΕ Μεταμόρφωση - Σκάρφεια
• Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδος και τμήμα ΠΑΘΕ Σκάρφεια – Ράχες
• Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου  ( Ράχες– Κλειδί)
• Εγνατία Οδός
• Αττική Οδός

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar SER 30

    ΠΩΣ '' ΧΑΡΙΖΟΥΝ '' ΠΩΣ '' ΔΩΡΕΑΝ '' ΠΩΣ '' ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΤΙΜΟ '' ? ΠΩΣ ? ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΜΕ ΠΟΙΝΕΣ ΜΕ ΡΗΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ '' ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ '' ΒΡΕΞΕΙ ΧΙΟΝΙΣΕΙ . ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΕ ΣΠΡΙΤΖΗ ? ΠΟΙΟΣ ? ΕΣΥ ? ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ? ΕΣΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΣ ΠΡΟ ΜΗΝΩΝ ΠΩΣ '' ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ '' ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ . ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ? ΑΡΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΙΣ ΣΤΕΓΝΑ . ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΗΔΕΥΕΙΣ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ .

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει